Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Femeie bătută și amenințată de patru indivizi. I-au amenințat fiul și i-au distrus mașina

O femeie, în vârstă de 38 de ani, din comuna Terebești a fost bătută și amenințată de patru indivizi. Aceștia au lovit-o, au amenințat-o și pe ea, dar și pe fiul ei, în vârstă de 17 ani, după care i-au distrus mașina.

„La data de 16 august a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați de către o femeie de 38 de ani, din comuna Terebești, despre faptul că mai multe persoane i-ar fi distrus imobilul și autoturismul personal.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că patru persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 47 de ani, ar fi spart mai multe geamuri ale imobilului, ar fi distrus patru camere de supraveghere aferente acestuia și ar fi provocat, totodată, avarii autoturismului, rezultând un prejudiciu de 6800 de lei.

De asemenea, cele patru persoane i-au aplicat mai multe lovituri femeii, amenințând-o pe aceasta și pe fiul său, de 17 ani.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, lovirea sau alte violențe și amenințare”, transmite IPJ Satu Mare.

Un comentariu

  1. Ph Răspunde

    Poliția, procurorii și judecătorii să îi felicite pe indivizi, să le ceară scuze și să o amendeze pe femeie.
    Într-o țară normală acei distruși erau închiși, scurt!
    Să nu uite cei sus-numiți că o mare parte din vină pt toată violența aceasta o poartă chiar ei, și nu vor scăpa. Faină moștenire lăsăm..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.