Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Cele mai la modă stiluri pentru festivalurile de muzică este cel mai bun moment pentru a încerca aceste idei

Se apropie cu pași repezi sezonul concertelor și evenimentelor în aer liber care reunesc iubitorii de muzică, distracție și nebunie totală. Mergi la unul dintre ele și te întrebi ce să porți? Descoperă cele mai la modă stiluri pentru festivalurile de muzică din vara anului 2023. Îți sugerăm ce să porți pentru a fi confortabilă și cu caracter.

Cum să te îmbraci pentru un festival de muzică? Îți dezvăluim sfaturi practice și cele mai tari tendințe pentru vara 2023

Vara este o perioadă agitată pentru petreceri în aer liber, concerte în nori și evenimente muzicale mari. Festivalurile cresc în popularitate de la un sezon la altul și încurajează nu doar distracția, ci și experimentarea modei. Așadar, dacă plănuiești o ieșire la unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din acest an și te întrebi ce să porți, ne grăbim să te ajutăm.

Cele mai la modă stiluri pentru festivalurile de muzică din 2023 se inspiră din genurile muzicale populare. Muzica country este în tendințe: de la cizme de cowboy la pălării Wild West. Ținutele inspirate de cele purtate de iconuri precum Christina Aguilera și Britney Spears în anii 2000 sunt un succes. De asemenea, nu lipsesc ținutele pentru fanii sunetelor mai dure și ai stilului rock.

Denim din cap până în picioare. Acest look de festival de muzică este un hit în vara anului 2023 și va funcționa nu numai la concerte

Denimul este una dintre cele mai tari tendințe ale verii 2023 și cel mai simplu look de festival al verii 2023, care se poartă cel mai bine ca un total look – cu alte cuvinte, din cap până în picioare. Poți opta pentru pantaloni scurți din denim și un corset din denim, poți opta pentru o salopetă din denim la modă sau poți fi tentată să asortezi o minijupă scurtă din denim cu o cămașă din denim. Oricare ar fi opțiunea pe care o alegi, cu siguranță vei face impresie. Avantaje suplimentare? Poți purta cu ușurință elementele look-ului mai târziu, în oraș sau în vacanță. Un look din denim pentru un festival de muzică va cocheta cu cizme de cowboy și o geantă mică pe lanț.

O idee simplă de festival pentru vara 2023: o rochie și cizme. În această ediție, veți impresiona

Stilul boho pentru festivalurile de muzică este la modă de zeci de ani. Vara 2023 nu va face excepție de la regulă în această privință. Două elemente sunt suficiente pentru a crea un look de festival la modă în stilul anilor ’70: o rochie maxi aerisită și cizme de cowboy. În acest sezon, mergem cu un pas mai departe și alegem rochii revelatoare din plasă, dantelă croșetată sau material transparent de culoarea cărnii. Bijuteriile aurii sunt un must.

Stylingul în stilul anilor 2000 este un succes

Look-urile de la Coachella 2023 sunt cea mai bună dovadă că trendul anilor 2000 este încă relevant. Acest lucru se observă nu doar în alegerea culorilor (albastru, lila și roz bombon), ci și în cele mai la modă stiluri și accesorii. Dacă adorați atmosfera modei Y2K, atunci crearea unui look pentru un festival de muzică este un motiv bun pentru a încerca tendințele acelei epoci. Combină o fustă mini sau pantaloni scurți cu o bluză în culori pastelate care îți dezvăluie stomacul. Completați look-ul cu o geantă baghetă, un colier choker și o curea largă în jurul taliei.

Cele mai la modă stiluri pentru festivalurile de muzică în 2023 pentru femeile minimaliste. Acest set face valuri

Dacă ești în căutarea unui look simplu pentru un festival de muzică în care te vei distra, atunci tot ce ai nevoie este o pereche de blugi largi, largi pe picior și un tricou alb fără mâneci. Completează look-ul cu cizme rock, cizme de cowboy sau adidași sport de trekking. Adaugă bijuterii aurii și o jachetă într-o seară răcoroasă.

Versiunea rock: styling pentru un festival de muzică cu un twist

Cele mai mari festivaluri reunesc fani ai tuturor genurilor muzicale, iar ținutele acestora le dau adesea de gol gusturile muzicale. Dacă rockul este în inima ta, fă o declarație și poartă un ansamblu scandalos. Rețeta pentru un look la modă pentru un festival rock este simplă: un tricou imprimat, pantaloni scurți din denim și cizme înalte negre. La fel ca Irina Shayk, poți completa look-ul cu o jachetă neagră supradimensionată. Există, de asemenea, o opțiune pentru condițiile meteo aspre. Înlocuiește doar cizmele cu cizme wellington și jacheta cu o pelerină de ploaie de bună calitate.