Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

PROGRAM. Încep Zilele Negreștiului. Weekend cu super distracție și concerte incendiare

Încep Zilele Negreștiului. Se anunță un weekend cu super distracție și concerte incendiare în capitala Țării Oașului.

Se anunță super distracție și concerte incendiare la Negrești-Oaș, cu ocazia celei de-a XXIII-a ediții a Festivalului Zestrea Oașului. Spectacolele vor avea loc în weekendul 19-20 august, iar organizatorii promit show-uri de zile mari.

Zilele orașului Negrești-Oaș vor aduce în fața publicului spectacole live cu artiști internaționali și artiști în vogă din România, talente muzicale locale, delicii care vor încânta simțurile, expoziții de meșteșuguri autentice, precum și jocuri pentru copii și tineret.

Evenimentul va debuta vineri, 18 august, urmând ca ziua de sâmbătă, 19 august, să fie una plină de evenimente ce se va încheia cu un concert extraordinar Faydee. Spectacolul va continua și duminică, 20 august, atunci când pe scena din Negrești-Oaș vor urca Rareș și AMI, iar evenimentul se va încheia cu un super foc de artificii.

,,Indiferent dacă sunteți în căutarea tradiționalului sau al unui vibe modern, festivalul nostru are ceva pentru fiecare. Anul acesta sărbătorim talentul și diversitatea locală! Premiem excelența!”, spune primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

PROGRAMUL COMPLET AL EVENIMENTULUI:

4 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    Doamna primar, mergeți la Tasnad sa luați lectii

    • Daciada turnulețelor Răspunde

      Nu știi bine. Madama aduce ce se cere. Că de aia e tot votată. Amu’ e acasă crema cremei și se dau în stambă. Nu numai acolo că îi vezi cam peste tot cu gălăgia lor. Mai e puțin și pleacă. Ai răbdare. Că după aia iar va bate vântul pe uliță la ei. Și lasă în urmă totul făcut praf.

  2. Cetățean revoltat Răspunde

    Mai rău de atâta nu se poate! Sunt atât de mulți cântăreți de valoare, și fprmații și aduc parașutele astea anonime, niște surogate! Sunt f. nemulțumit, nici nu o să merg la această panaramă! N-am înțeles, pentru diaspora aduc un cântăreț arab? Ce cotă are ăsta, pe unde concertează? În cazul ăsta, puteau aduce din țări unde sunt români: Italia, Franța, Spania, Anglia, Grecia,…, și unul slab cotat, era mai bun decât ăștia. Vor să-și bată joc de cetățenii orașului? În fond, ei plătesc! Concediați-vă consilierii, și așa sunt niște plante decorative, fără pic de viziune, Nulități! Rușine!!!!!!!!!!!!!

  3. Cetățean revoltat Răspunde

    N-am înțeles, doamnei primar i se atribuie invitația? Ca om politic, putea alege o altă exprimare, nu prețiozități ca ”în căutarea tradiționalului sau al unui vibe modern”. Mai mult ca sigur, omul de rând nu înțelege „vibe”, putea spune mai pe înțeles, eventual: emoție, vibrație, trăire………… De, nu tot omul are odrasle școlite în străinătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.