Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

FOTO/VIDEO. ’’Groapa lui Gyuszi’’, plină de găuri. Zona urmează să intre în reabilitare

’’Groapa lui Gyuszi’’ e plină de găuri, după ce o vară întreagă a fost vizitată de mai multe persoane care sunt interzise în zonă. Amfiteatrul situat pe Pasajul ,,Corneliu Coposu” urmează însă să intre în reabilitare, spun reprezentanții Primăriei Satu Mare.

„Din păcate, sistemul de susținere este putred și vrem să-l înlocuim pentru că are o vechime de peste zece ani. Cunoaștem problema, condițiile au fost evaluate recent, iar colegii de la Administrația Domeniului Public au programat lucrările”, a spus city managerul Maskulik Csaba, pentru szatmar.ro.

El a spus că distrugerile sunt provocate de către cei care intră acolo cu mopedul, bicicleta sau cu skateboard-ul. Cu toate că sunt interziși, nu se supun restricțiilor.

„Întotdeauna încercăm să atragem atenția, să fim atenți, dar un polițist local nu poate să stea în permanență în zonă”, a adăugat city managerul, care a mai precizat că municipalitatea face apel la înțelegere din partea cetățenilor.

Maskulik a spus că lucrările în ’’Groapa lui Gyuszi’’ vor fi demarate în toamna acestui an.


Sursa: szatmar.ro

 

15 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Parcă era vorba să nu mai cârcotim că nu ne pricepem că de aia se face reabilitarea de acum doi ani că amu’ s-ar face cu trebuie. No, uite că nu se face cum trebuie! Groapa lui Gyuszi reabilitat de Csabi. Bancul zilei (banc prost) pe bani publici. Oare văd și alții? 😱😰😲😢🥴

  2. comentator Răspunde

    Încă atâta aș adăuga că starea în care este acum se datorează 100% calității materialului și nu altor lucruri. Că degeaba vă zice omul că să nu faceți rabat de la calitate și poate ar fi mai bine să se monteze alte lețuri din altceva care țin măcar câțiva ani. Că pentru banii ăștia măcar atâta pretenție am putea avea. Că nu-s doi lei scândurile alea tratate și am înțeles că se aduc de undeva pe bani grei. Deci? Sau are bugetul bani? Mă îndoiesc. Sau trageți până se trezește careva cu ochi albaștri și vă pricopsiți cu ceva dosar???? Ați și uitat de Cubic? Eu zic că suntem prea săraci ca să ne permitem asemenea risipă. Ce ziceți? Și dacă cineva se accidentează grav din cauza voastră atunci veți da din colț în colț????? ĂĂĂĂĂĂĂ?

    • Groparu Satului Răspunde

      Apoi ai adaugat… Cat sa iasa un Best Seler. Da de ce nu scoti o carte. Despre frustrarile tale. N-ai alta treaba sau problema in viata asta decat groapa lui Gyusi. De paca groapa asta este un capat de lume….

      • comentator Răspunde

        Nu e un capăt de lume doar un sac fără fund. Dai tu banii an după an ca să aibă săracii din ce să meargă în Maldive sau unde mai dorește suflețelul lor? Și hai să nu începem să povestim cum s-a născut groapa asta! Că asta foarte interesant că nu l-a interesat pe nimeni!

        • Moasa Aurica Răspunde

          Cum s-a nascut? Hai povesteste-ne. Ca sunt curioasa. Ca multe “nasteri” am vazut in orasul si judetul asta. Tu inca nici nu erai pe lume.

          • comentator

            La cei 80 de ani ai mei consider că ai dat cu bota-n baltă. Eu am prins și faza cu evrei cu piasli pe la sinagogă sau am cules căpșuni unde acum este Micro 16. Așa că te rog frumos și cere repejor scuze. Groapa s-a făcut și proiect nici nu prea era. Că cică nu trebuie, nici autorizație de construcție. întreab-o pe Pop Veronica. Acum mai trebuie să afli cine e dânsa. Deci cine a bebe pe lângă mine, ia zi?

  3. ION Răspunde

    Apoi la ce s-a facut zona aia daca tocmai biciclisti si skateboardisti (copii) nu au voie acolo? Nu pentru asta exista locatia, sa se joace copiii in timp ce parintii se relaxeaza pe bancile de pe margini? Sau a fost facuta ca groapa goala, sa stea degeaba? Daca nu rezista materialul inseamna ca nu a fost bine gandit pentru functiune si trebuie inlocuit cu unul adecvat,

    • comentator Răspunde

      👍. Dacă după doi ani așa arată îneamnă că e prost conceput. Până nu își va rupe cineva gâtul acolo tot așa va rămâne. Dar după cum se mișcă treburile pe la noi nu sunt sigur că se va schimba ceva în bine. Până acum aceasta va fi a patra intervenție majoră pe groapă și încă nu are 20 de ani! Dacă vi se pare OK (asta cine aplaudă mărețele nerealizări locale) înseamnă că ne merităm soarta.

  4. Groparu Satului Răspunde

    Da de ce nu scrieti ce urat este Centru ala Nou, facut pe vremea lui ceausescu. O gramada de betoane fara nicio utilitate. Ala nu poate fi cosmetizat in veci.

    • comentator Răspunde

      Nu ai ce face cu centrul nou, poate doar cu ceva bombă. Atâta beton s-a băgat acolo, și beton de beton, că e imposibil de demolat. Arată ca nuca-n perete. Dar asta și era intenția ca să fie în contrast cu centrul vechi pentru că se preconiza că încet-încet va înghiți centrul vechi și vom rămâne cu stilul ăsta brutalist peste tot. Groaznic.

  5. Norick Răspunde

    BANI ARUNCAȚI PE APĂ SÂMBETEI DE FOSTA ȘI ACTUALA CONDUCERE INCOMPETENTA UDMR DIN SATU MARE!!!

  6. Norik Răspunde

    S-a pupi in cur pe toti rumanii migratir imputit!

  7. radical2 Răspunde

    Puneti un gazon. nu va mai tot ccati pe voi. Oamenii ar putea sa stea pe iarba ca oricum in Satu Mare nu este un asemenea loc. Chiar nu are nimeni viziune in primaria aia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.