Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

Chiriaș din Satu Mare, amenințat de proprietar: ,,Am vrut să plec, dar a ieșit scandal”

Chiriaș din Satu Mare, amenințat de proprietar. Un tânăr din Satu Mare spune că a avut parte de o experiență extrem de neplăcută, după ce a închiriat o garsonieră în municipiul Satu Mare. Am vrut să plec, dar am fost amenințat, afirmă el.

Tânărul a declarat, pentru PortalSM, că problemele au început la scurt timp după ce s-a mutat în garsonieră. El spune că atunci când era plecat, îi dispăreau lucruri din locuință și a decis să se mute în altă parte. Doar că, după ce a vorbit cu proprietarul și i-a spus că pleacă, acesta din urmă și-ar fi ieșit din minți.

Mai mult, spune tânărul, proprietarul garsonierei ar fi refuzat să-i returneze garanția și a trecut la amenințări.

,,Am luat o garsonieră în chirie, iar după două săptămâni, când nu eram în locuință, îmi dispăreau zilnic lucruri și am decis să plec. Proprietarul n-a vrut să-mi înapoieze nici banii de chirie, dar nici garanția. A rupt și contractul, a făcut scandal, apoi m-a amenințat”, a spus acesta.

Un comentariu

  1. Vasy Răspunde

    Tipic romanesc, iar acuma in mod normal se face o vizita la proprietar impreuna cu 5-6-7 prieteni pentru “evitarea unei stari conflictuale”. Daca proprietarul e PCR-ist (pile cunostine relatii), nu prea sunt sanse la politie dar o vizita de genul asta are efect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.