PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Controale în toată țara. Toate autorizațiile pentru instalații GPL vor fi verificate

Controale în toată țara după tragedia de la Crevedia. Toate autorizațiile pentru instalații GPL vor fi verificate, a anunțat ministrul Economiei, Radu Oprea.

Ministrul Economiei, Radu Oprea, trimite Corpul de Control în Crevedia pentru a verifica dacă au existat instalații autorizate de distribuție GPL la locul exploziei sau dacă au fost înregistrate sesizări ori informări cu privire la activități neautorizate, informează Digi24. De asemenea, ministrul a anunțat controale la nivel național cu privire la autorizarea instalațiilor GPL.

,,Am dispus corpului de control de la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului să verifice la Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat – ISCIR dacă au existat instalații autorizate de distribuție GPL la locul exploziei din Crevedia sau dacă au fost înregistrate sesizări ori informări cu privire la activități neautorizate. De asemenea, vom verifica toate acțiunile de control efectuate de către ISCIR la nivel național cu privire la autorizarea instalațiilor GPL”, a transmis ministrul Economiei.


CITEȘTE ȘI: