Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Controale în toată țara. Toate autorizațiile pentru instalații GPL vor fi verificate

Controale în toată țara după tragedia de la Crevedia. Toate autorizațiile pentru instalații GPL vor fi verificate, a anunțat ministrul Economiei, Radu Oprea.

Ministrul Economiei, Radu Oprea, trimite Corpul de Control în Crevedia pentru a verifica dacă au existat instalații autorizate de distribuție GPL la locul exploziei sau dacă au fost înregistrate sesizări ori informări cu privire la activități neautorizate, informează Digi24. De asemenea, ministrul a anunțat controale la nivel național cu privire la autorizarea instalațiilor GPL.

,,Am dispus corpului de control de la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului să verifice la Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat – ISCIR dacă au existat instalații autorizate de distribuție GPL la locul exploziei din Crevedia sau dacă au fost înregistrate sesizări ori informări cu privire la activități neautorizate. De asemenea, vom verifica toate acțiunile de control efectuate de către ISCIR la nivel național cu privire la autorizarea instalațiilor GPL”, a transmis ministrul Economiei.


CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  1. Mircea Covor Răspunde

    Muie voua. Colectiv 2.0, faceti acuma ‘ tamtam ‘ dar degeaba

  2. Vasi Răspunde

    Incepe iar agitatia de 15 minute, urmand ca pe urma totul sa revina la binecunoscutul status quo de incompententa si dezinteres. Cunoastem…

  3. 😝 Răspunde

    De când partidele au început să guverneze țara, s-a ales praful de ea. Dacă numai incompetenții, habarniști, oportuniști, pitipoancele, neamurile, …. au frâiele in mână, n-ai la ce să te aștepți, decât la dezastru. Popor de prosti și fraieri care votează ca orbu!

  4. Varu Răspunde

    L-ați votat pe Hoha, ați crezut că dacă este Neamț nu ciordește,să dovedit a fie mai ticălos decât mulți români

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.