Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

APEL. Pompierii şi civili răniţi în explozia de la Crevedia au nevoie de sânge!

Pompierii şi civili răniţi în explozia de la Crevedia au nevoie de sânge! Peste 50 de persoane au fost rănite rănite în urma mai multor explozii care au avut loc, sâmbătă seara, la o staţie GPL aflată pe DN 1A, în localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa. 39 de pompieri se numără printre victimele rănite. 10 oameni sunt în stare gravă. Trei mii de locuitori au fost evacuați de pe o rază de 800 de metri. A fost activat Mecanismul european de protecție civilă pentru transferul răniților în străinătate.
Victimele au nevoie de sânge. Cei de la Agenda Pompierului au lansat deja un apel:
‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️APEL DONARE DE SANGE ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
Dragi cititori iubitori ai pompierilor,
Azi salvatorii au nevoie de voi! In urma incendiului de la Crevedia exista un numar foarte mare de civili si pompieri raniti grav. Va rugam din suflet, cei care puteti si doriti, sa mergeti si sa DONATI SANGE, LA ORICE CENTRU DE TRANSFUZIE DIN TARA.
Va multumim! Dumnezeu sa va rasplateasca inmiit!

 

12 comentarii

  1. UnUSR PLUS (căcat) Răspunde

    Tragedie provocante de neomarxisti că sa vina iar la putere exact că pe modelul Colectiv… Așa sunt astea de la USR plus și soros vin mereu pe asemenea necazuri la conducerea

    • Moore PNL & PSD Răspunde

      Căcăciosule ai dreptate!
      Primarul localității este de la PSD, patronul stației GPL este fiul primarului PSD de Caracal!
      Tragedia s-a întâmplat în județul Dâmbovița condus de câțiva ani totalitarist de către PSD, și tu tot pe USR te găsești să dai vina!
      Ești penibil!

  2. Arahat să vină să vă de-a Răspunde

    Cacatul de Arahat rezistă…arsi de la colectiv..aviontul din apuseni..maternitatea giulești..elicopter prăbușit la constanța..de Pandemie nu vorbesc..ne-a vaccinat ăsta ca pe oile ce le consumă că nah e muslim..vă salvează el dragi pompieri..ce pierdeți vremea în unități cu mașini străine la poartă ..rămâne ți voi la salvat pisici din copaci..că voi nu dați decât negație..nu e peste nu știu cât mp nu vă interesează..voi aveți ștampila cu negație..vă spălați pe mâini..și acuu vreți să mergem să donăm sânge..serios. sunați la dsu..

    • Daria Răspunde

      Ai dreptate, nu se face nimic, mor oameni cu zile in spitale arsi sau de la bacterii, au vaccinat oamenii ca pe oi..si Arahat rezista!!!!

      • ... Răspunde

        Arahat la faza Colectiv trebuia deja demult să zboare. Deja atunci erau întrunite toate elementele ca să fie demis dacă nu demisiona singur. Și aici e vinovat că la momentul în care a apărut la crevedia să dea indicații prețioase mai mult a încurcat intervenție. Plus că zona trebuia degajată de tot ce era inflamabil inclusic cisternele alea mobile, indiferent că erau goale ori pline.

  3. H&R Răspunde

    Nu sunt vaccinat. Deci nu este bun sangele meu.

    • Moore PNL & PSD Răspunde

      Ești putred până în măduva oaselor, nu ești bun de nimic!
      Mai bine fă un dram de bine și elimină-te din baza genetică a omenirii!

  4. ... Răspunde

    În poză se poate admira imaginea Românei demolate. Suntem proprii noștri dușmani. Mai parfumați-i, mai aplaudați-i că uite unde s-a ajuns. Greșeală peste greșeală și nici nu am învățat nimic de la Colectiv. Iar am picat examenul. Pentru că vedeți voi dacă se degaja terenul de tot ce este inflamabil (inclusiv cisternele goale care mai pot conține gaze inflamabile) poate explozia mare nu mai avea loc. Nu ma speranțe că vom învăța ceva măcar acum. Că vedeți voi și după azilele groazei cu ce ne-am ales? Cu scandal, cu procese vrebale și cu niște așezăminte temporar închise. Atât. Cum mama mă-sii nu a văzut nimeni că funcționa depozitul ăsta la negru de 3 ani? Și vă dați seama ce era dacă exploda când grădinița din vecini era plină cu copiii? Niște inconștienți cu toții în frunte cu primarul care fac acum pe neznaiu. Cu maceta aș tăia prin rândurile lor. Zi după zi ne servesc cu câte o astfel de bombă, la propriu. Sinistru.

    • Moore PNL & PSD Răspunde

      Așa se întâmplă când trăiești după sloganul comunist “cât e pesedeu-n floare, nici în poolă nu mă doare”!

      • ... Răspunde

        Nu vezi că nici restul nu-s mai breji? Au fost ani buni la guvernare, fără pesede și numai s-au certat între ei ca niște copii de grădiniță apoi din ce au tot promis mai nimic nu au făcut??? După care au fost nevoiți să facă alianță cu dușmanul de viață declarat??? Fiecare are clientela și armata proprie la care le e foame. Restul e praf în ochi.

  5. kati Răspunde

    Dumnezeu să aibă grijă de ei și de familiile lor
    Oare cîte spitale de arși s-ar fi putut face numai din închirierile avionului de lux și drum săptămînal București Sibiu

  6. Radu Răspunde

    Eu sunt eligibil pentru a dona sange? Va rog pe viitor sa publicați mai detaliat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.