Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

Sătmărenii, rugați să se mobilizeze! Victimele exploziilor au mare nevoie de sânge

Sătmărenii, rugați să se mobilizeze! Victimele exploziilor din Crevedia au mare nevoie de sânge. Un medic din Satu Mare îi roagă pe sătmăreni să îi ajute pe cei aflați în suferință. Centrul de Transfuzii Sanguine Satu Mare transmite că sătmărenii sunt așteptați să doneze începând de luni.

,,Sincere condoleanțe familiilor celor decedați în Crevedia! Însănătoșire grabnică celor suferinzi! Vă rog solemn să donați sânge pentru cei aflați în suferință! În București, Centrul de transfuzii e deschis și duminică și este o mobilizare exemplară! Sper că și la Satu Mare? Unitate înainte de toate! Dumnezeu să îi aibă în pază!”, a spus medicul Iulian Pfau Sălăgeanu.

Centrul de Transfuzii Sanguine Satu Mare, apel către donatori

,,De mâine, 28 august 2023, vă aşteptăm în Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare pentru a ajuta răniţii din incidentul de la Crevedia. Persoanele cu arsuri pentru care transfuzia de sânge este vitală, au nevoie de noi! Haideţi să dăruim un strop de speranţă!”, a transmis directorul centrului, Doinița Crișan.

Peste 50 de persoane au fost rănite rănite în urma mai multor explozii care au avut loc, sâmbătă seara, la o staţie GPL aflată pe DN 1A, în localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa. 39 de pompieri se numără printre victimele rănite. 10 oameni sunt în stare gravă.

 


CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  1. Maci Laci Răspunde

    HA HA HA CE GLUMĂ BUNĂ!!!

  2. satmarean Răspunde

    De ce este gluma, scursura umana?

  3. H&R Răspunde

    Nu sunt vaccinat. Asta e marea problema.

  4. vadimT Răspunde

    sa mearga politicienii, cei care se simt vinovati.

  5. Varu Răspunde

    Pe foștii lor colegi cu pensii de lux ,nu i-am văzut pe niciunul să se înghesuie la donat de sânge.Iar referitoare la intervenția pompierilor a fost una dezastruoasă,nu au proceduri, adevărul că au intervenit cum se spune pompieristic,marea dramă este faptul că au pus în pericol atât viața oamenilor din zonă cât și pe a lor.Oricum nu va răspunde nimeni.Uitativa la Colectiv, Piedone este bine mersi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.