Ultima actualizare: azi, 14:25

Locale

TRAGEDIE. Tânăr sătmărean decedat în urma unui accident. Abia împlinise 18 ani

Tragedie fără margini. Un tânăr sătmărean originar din satul Lechința, comuna Călinești-Oaș, a decedat în urma unui accident ce a avut loc pe o autostradă din Austria. Valentin abia împlinise 18 ani, iar o întreagă comunitate din județul Satu Mare se află în stare de șoc. 

Accidentul s-a produs la sfârșitul lunii iulie, iar Valentin a intrat în comă. Tânărul s-a stins în noaptea zilei de 25 august.

,,Șoc și durere în satul Lechința. Un tânăr care nu demult și-a sărbătorit majoratul, în noaptea de 25 august s-a stins din viață! Valentin Copil, nepotul meu, un copil cuminte și cu mult respect față de cei din jur. Soartă sau ghinion, o putem numi oricum. În ziua de 30 iulie, în timp ce se deplasa spre locul de muncă împreună cu tatăl sau, o roată de la un camion care circula din sensul opus al autobandei din Linz s-a desprins și a întrat direct în mașina cu care circula Valentin și tatăl său. Valentin a întrat în coma și pe urmă la 25 de zile s-a stins! Dumnezeu să întărească familia foarte greu încercată! Drum bun, nepotul meu!”, este mesajul transmis pe Facebook de primarul comunei Călinești-Oaș, Dinu Birtoc.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

9 comentarii

  • ... Răspunde

   Că numai folosindu-te de punctele mele puteai să comentezi? Nu e ghinion, numai unii nu-și găsesc rostul pe acasă și uite ce pățesc pe drum. Dar problema începe de acolo că nici nu-și caută rostul pe acasă. Că nu mai e trendy. Mai bine sună că mă duc să lucrez în “construcții” în UK, France, Italia sau Deutschland. Sau la șmotruit pe jos în Espana. Deci nu e ghinion. E autogol.

 1. Mae Răspunde

  Bă tu ești chiar prost !

  • ... Răspunde

   Mor mulți destui oameni zilnic in Satu Mare și nimeni nu ii baga in seama, dar când moare câte unul prin nu știu ce țară ca mare zilier, atunci e mare erou

 2. Mae Răspunde

  Îți recomand repede să-ți faci o vizită la un specialist !!!(la cap )

 3. Robi Răspunde

  Bai nesimțitule cu 3 puncte (neuroni) în cap, nu ti-e rușine sa debitezi asemenea tâmpenii ? A murit un tanar care nu făcea altceva decât sa meargă la muncă, total nevinovat. Dacă murea o ruda de-a ta mai comentai în felul asta ? Tembel needucat ce ești.

  • ... Răspunde

   Îți dau la cioc geci

  • ... Răspunde

   Mă piș pe tine

   • ... Răspunde

    M-aș bucura nespus de mult dacă ai comenta sub pseudonimul tău și nu te-ai folosi de al meu, cretin fără caracter ce ești. Pe deasupra scrii și aberații. Sau ai așa un orgasm când furi nickul altuia? Atunci ești și debil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.