Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Curier lăsat fără iPhone în timp ce livra colete în Satu Mare. Hoțul a acționat în viteză

Curier lăsat fără telefonul mobil în timp ce livra colete în Satu Mare. Hoțul a acționat în mare viteză: a oprit lângă dubă, a aruncat două priviri și a furat un iPhone în valoare de peste 3.000 de lei.

Potrivit informațiilor PortalSM, curierul s-a oprit cu autoutilitara firmei în fața unei locuințe din județul Satu Mare pentru a livra un colet, însă nu a asigurat portierele. În timp ce curierul căuta în dubă coletul pe care urma să-l livreze, pe marginea drumului și-a făcut apariția un autoturism. Imediat cum curierul a intrat în locuință pentru a preda coletul, din autoturismul menționat a coborât un individ. Acesta din urmă s-a uitat rapid în stânga și în dreapta, după care a deschis ușa autoutilitarei și a furat un iPhone, iar apoi s-a făcut nevăzut.

Când s-a întors la autoutilitară, curierul a observat că îi lipsește telefonul. Ce nu a știut însă hoțul este că deși s-a mișcat cu viteză, a fost observat de câteva persoane. Astfel, cu ajutorul martorilor, polițiștii au reușit să recupereze telefonul.

Hoțul, un individ cu destule antecedente penale, aflat în prezent închis în Penitenciarul Satu Mare, a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

3 comentarii

  1. Manea Răspunde

    Trecem si noi la legea islamica ? Dupa ce se vor taia cateva maini in piata centrala , se vor potoli toti gainarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.