Ultima actualizare: azi, 18:35

Locale

Bărbat bătut cu solnița într-un restaurant din Satu Mare. A avut nevoie de îngrijiri medicale

Un bărbat din Satu Mare a fost lovit cu o solniță de mai multe ori în zona capului în timp ce se afla la o masă din oraş cu logodnica lui. Agresorul a primit o amendă penală şi este obligat să plătească despăgubiri morale de 1.500 de euro, la doi ani de la eveniment.

Potrivit informațiilor PortalSM, incidentul a avut loc în data de 30.06.2020, în jurul orei 11.00, în timp ce bărbatul se afla la restaurant cu logodnica lui. Când cei doi s-au așezat pe terasa restaurantului iar un alt bărbat, de 31 de ani, pe care îl cunoştea, a intrat în discuţii cu ei, apoi s-au certat. În urma unor discuții contradictorii bărbatul l-a lovit pe logodnic de mai multe ori cu solnița de pe masă în cap. În urma loviturilor, bărbatul a avut nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

El a depus plângere la poliţie, iar în timpul audierilor cele două părţi au relaltat versiuni diferite cu privire la modul în care a izbucnit conflictul.

Bărbatul agresat a relatat că a mers cu soţia însărcinată în 4 luni jumătate la restaurant să mănânce ceva, s-au pus la masă, au comandat mâncarea iar apoi a intrat agresorul, s-a pus la masa din spatele soţiei sale şi a început să înjure, să îl ameninţe, adresându-i diferite cuvinte jignitoare. Logodnica s-a ridicat şi i-a solicitat bărbatului să înceteze deoarece este însărcinată, dar acesta i-a replicat ,,întoarce-te în faţă zdreanţă” iar apoi conflictul a escaladat.

Agresorul susţine însă altă variantă. El a relatat că victima ar fi încercat că agreseze o altă persoană din cercul lor de prieteni şi că a încercat să o abordeze pe iubita sa din acea vreme. În timp ce avea o conversație la telefon, i-a auzit pe cei doi vorbind despre el, după care a auzit că este făcut “fraier”. În acel moment, s-a dus la masa celor doi, s-au certat. Ulterior, susţine, agresorul, s-ar fi aflat la masa lui şi iar victima ar fi venit spre el, moment în care a luat de pe masă o solniţă şi l-a lovit de trei ori în cap. Când a văzut că îi curge sânge, acesta s-a retras.

În urma incidentului agresorul a fost condamnat, în cursul lunii trecute, la amendă penală în valoare de 6.000 de lei pentru săvârşirea infracțiunii de lovirea sau alte violenţe și sumei de 1.500 euro, cu titlu de daune morale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.