Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

Femeie din Satu Mare bătută și amenințată de soț: „Vezi cum dormi să nu ia foc casa”

O femeie din județul Satu Mare a cerut ordin de protecție împotriva soțului, după ce acesta a bătut-o de mai multe ori. Bărbatul a primit ordin de protecție provizoriu, dar el a continuat să mai intre în casă, femeii fiindu-i rușine să mai sune la Poliție.

Potrivit informațiilor PortalSM, în luna iulie, bărbatul se afla acasă sub influenta băuturilor alcoolice și a provocat scandal, lovind-o pe femeie de mai multe ori. Femeia le-a spus polițiștilor că a mai fost agresată anterior de bărbat, acesta amenințând-o că va da casei foc. Victima a precizat că îl crede în stare pe bărbat de un astfel de gest. Ajuns în fața polițiștilor, bărbatul le-a spus că totul a fost doar o joacă.

În urma incidentului din luna iulie, bărbatul a primit un ordin de protecție provizoriu, dar nu l-a respectat. Potrivit soției lui, acesta a mai intrat în casă, dar femeia nu a mai anunţat poliţia, fiindu-i ruşine.

Potrivit judecătorilor, bărbatul este consumator de alcool, iar pe fondul acestui consum devine agresiv verbal și fizic. Dincolo de episodul violent prin care a lovit-o pe soție, judecătorii au precizat că este deosebit de periculoasă amenințarea soțului, cum că va incendia locuința, avertizând-o pe femeie astfel: „Vezi cum dormi să nu ia foc casa”.

Acum, bărbatul este obligat să păstreze o distanta de minime de 50 de metri faţă femei precum şi faţă de locuința lor timp de 4 luni. Dacă va încălca ordinul de protecţie, bărbatul riscă pedeapsa cu închisoarea de la 6 luni la 5 ani.

Foto cu scop ilustrativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.