Ultima actualizare: ieri, 15:49

Naţionale

FOTO. Accident ca în ,,Final Destination”. Parbriz străpuns de un buștean căzut dintr-un TIR

Accident ca în ,,Final Destination” pe o șosea din România. Parbrizul unei mașini a fost străpuns de un buștean căzut dintr-un TIR.

Mai mulți tineri au scăpat ca prin minune, după ce parbrizul mașinii lor a fost străpuns de un buștean căzut din TIR-ul care circula în fața lor, informează Digi24. În urma verificărilor, șoferul camionului din cauza căruia a avut loc accidentul a fost amendat cu aproape 14.000 de lei, pentru mai multe nereguli, anunță BizBrașov.

Accidentul, scrie sursa citată, a avut loc luni, în jurul orei 19:45, pe DN10, la intrare în comuna Teliu (jud. Brașov) dinspre Întorsura Buzăului. Un camion supraîncărcat cu lemne, care se deplasa spre municipiul Brașov, a lovit poarta de gabarit din zona podului feroviar. Un buștean s-a desprins și a străpuns parbrizul mașinii care circula regulamentar în spatele TIR-ului.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că șoferul camionului încărcat cu lemne săvârșise mai multe abateri, motiv pentru care l-au amendat cu 13.870 de lei.

7 comentarii

  1. Norick 2 Răspunde

    Tara opincarilor.

  2. Europe Răspunde

    Final countdown.

  3. Varu Răspunde

    Șoferul camionului este încă în libertate?Acolo este furt și tentativa la omor.Nu se sesizează nici un special?Scuze,noroc că bușteanul na intrat i partea stângă.

  4. Varu Răspunde

    Poliția nu patrulează pe acel tronson de drum?Sau stăteau de șase!

    • România reală Răspunde

      Ăsta unde a avut loc vine la mama dracu! După tine poliția trebuie să patruleze după fiecare inconștient care este în stare să circule cu încărcătura neasigurată? Numai la noi vezi de astea și eventual în țările din lumea a treia. Dacă circuli prin Europa șoferii au atâta minte că pleacă în cursă cât de cât în regulă. Sau după tine punem câte o echipă de polițai după fiecare camion? Cam greu asta. Șoferul ăsta ar trebui lăsat cel puțin 90 de zile fără carnet. Nelucrând pe perioada asta poate bagă la cap că dacă mai face așa poate omorâ pe altul din inconștiență. Și nu ar strica să facă niște ore despre cum se asigură încărcătura că se pare a uitat.

  5. Varu Răspunde

    Poliția din zonă știa ce se întâmplă,crezi că este prima dată când face asta?

  6. @Varu Răspunde

    Și umbli după fiecare mașină încărcată să verifici cum și-a asigurat marfa? Tu auzi ce spui? Pe deasupra tu crezi că pe polițiști îi interesează ce zici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.