Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

VIDEO. Șofer român filmat când sare de la volan, în mers, în Ungaria

Un șofer român a fost filmat când sare de la volan, în mers, ca să scape de polițiștii care-l urmăreau, în Ungaria, titrează Libertatea. Imaginile au fost filmate chiar din autospeciala polițiștilor și au fost publicate pe site-ul Police.hu.

În timpul urmăririi, șoferul a sărit din mașina în care avea 12 migranți ilegali. Poliția maghiară, împreună cu patrulele cehe, l-au prins pe traficant după câțiva metri. Poliția Județului Csongrád-Csanád a inițiat urmărirea penală împotriva lui, în timp ce pasagerii sirieni au fost escortați înapoi la frontieră.

Totul s-a întâmplat după-amiază, pe 13 august, lângă Szeged. Șoferul a sărit din mașina pe care o conducea cu o mișcare de cascador. Între timp, pasagerii din autoturismul care a continuat să ruleze fără șofer au reușit să oprească mașina.

În ea călătoreau în total douăsprezece persoane, care au pretins că sunt cetățeni sirieni, dar oamenii nu aveau acte și nu puteau dovedi faptul că se aflau legal în Ungaria. După ce l-au arestat pe șoferul român în vârstă de 26 de ani, polițiștii l-au dus la Urgență pentru îngrijiri, unde i-au fost tratate leziuni superficiale la nivelul pielii. După aceea, suspectul a fost audiat și reținut.

7 comentarii

  1. darwin Răspunde

    Mai sunteți din ăștia destui care ne faceți reclamă negativă?

  2. Norick Răspunde

    Pai normal că sunt atâta timp cât în România ești plătit cu salariu DE KAKAT adică minim.

    • comentator Răspunde

      Reacția ta idioată este pe măsura intelectului tău inexistent. Mă gândesc că din economie de timp și tu cobori de la volan din mers. Nici nu-i de mirare că lucrezi pe salar minim. Eu zic că e prea mult pentru tine. Probabil și pentru asta trebuie cineva pus după tine să te tot verifice. Că altfel….. nu se știe ce iese de sub mâna ta.

  3. Satmarean 1 Răspunde

    Si din cauza acestor indivizi nu am intrat in shengen. Pacat ca acei cinstiti sufera . Sa-l judece in …Austria acum!!!!

  4. Varu Răspunde

    A crezut că are parașută

  5. Robi Răspunde

    Și mai vreți Schengen ?????
    Ne am de straiță la coada vacii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.