Ultima actualizare: azi, 12:01

Locale

FOTO. Accident în județul Satu Mare! Șoferul a rămas încarcerat în autoturism

Accident în județul Satu Mare! Șoferul a rămas încarcerat în autoturism. Opt pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei au intervenit în această dimineață, în jurul orei 07:30 cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2 la un eveniment rutier care a avut loc pe raza localității Dindeștiul Mic.

Conducătorul autoturismului, un bărbat cu vârsta de aproximativ 40 ani, a părăsit partea carosabilă a drumului, acroșând un stâlp de lemn. Acesta a fost predat în siguranță echipajului medical care, după evaluarea primară l-a transportat în stare conștientă la Compartimentul de Primire Urgențe Carei.

Echipajele militare au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

4 comentarii

  1. NH Răspunde

    Cum a luat ITP-ul mașina? scriu pe roți.

  2. ????? Răspunde

    Rapid verificari la statii ITP.
    Urmeaza serviceuri auto.
    Urmeaza serviceuri auto neautorizate.

    • altu fără bmw Răspunde

      Și facem controale peste controale, dăm raportul către sus că am dat n+1 amenzi iar după aia ne trezim peste o lună că toate au rămas cum a fost înainte? Nu vezi ce se întâmplă? Până nu se va sancționa cel la care au “rezolvat” ITP-ul nu se va schimba nimic. Că dacă te uiți atent pe șosea zilnic vezi mașini și nu una sau două la care și un copil mic își dă seama că nu avea cum să ia ITP-ul. Dar minune are!

  3. un smecher Răspunde

    lasati chestia cu ITP ul, urmariti in poza diferenta de nivel intre carosabil si acostament, la fel este pe foarte multe drumuri se trage un strat de asfalt , se marccheaza linia mediana si restul nimic, un exemplu este drumul de la Carei la Tasnad, unde nici nu prea ai cum te retrage in cazul cand vine o salvare sau pompierii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.