Ultima actualizare: azi, 15:48

Locale

FOTO. Accident la Piaţa Mare. Un “stranier” a intrat cu maşina în magazin

Accident la Piaţa Mare. Un accident soldat cu pagube materiale a vut loc sâmbătă seara la Piaţa Mare din municipiul Satu Mare. Un şofer de circa 40 de ani aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Italia a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în vitrina unui magazin din piaţă.

Din fericire, nu au fost răniţi, însă magazinul a fost parţial distrus.

16 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Vreti parcare cu etaj, cand astia intra in magazin cu masina? Credeti ca vor sa mearga pe jos 2 metri?

  2. Ionut Răspunde

    Asta se întâmplă, când treci de la căruță la Mercedes,au venit stranierii cu apucături de formula unu pe meleagurile de baștină,drept urmare dragi sătmăreni circulație cu autobusul dacă nu vreți să muriți și cauza acestor cretini!!!

  3. 😲😲😲 Răspunde

    Pentru căpșunarii care se supără de comentariile de mai sus la adresa lor atâta vreu să le zic că oare de ce nu sunt astfel de accidente și în număr așa mare în restul anului numai și numai în perioada în care ei vin acasă? No, la asta să rumege crema cremei. Pentru că vedeți voi în restul anului am observat că maxim este un accident așa pe zi. Dar cum veniți voi acasă sunt zilnic cam trei! Iar traficul auto este mai mare cu doar 20%! Deci?

    • Cacat cu ochi Răspunde

      De unde scoti tu statisticile astea mai cacat cu ochi ?

      • 😲😲😲 Răspunde

        Nu cred că e treaba ta. Tot timpul se fac studii de circulație dar asta tu nu ai de unde să afli de la masa de la birtul de la colț unde bei pe datorie kkt cu ochi ce ești. Cine te crezi măi brontozaur scăpat din grădina zoologică?

        • Cacat cu ochi Răspunde

          Ca zi ma pisatule de unde ai informatiile astea daca esti asa destept. Normal ca nu le poti da ca vorbesti cacaturi. Sa ti-o dau in ceru gurii

          • 😲😲😲

            Căcatule. Aia nu ți-a trecut prin cap că lucrez în domeniu? Idiot cu diplomă ce ești. Doar că aceste studii se fac pe bani și se fac la comandă pentru evaluarea infrastructurii rutiere, pentru eventuale proiecte de viitor de dezvoltare etc. și nu ca tu cu două clase neterminate să rumegi pe niște date pe care oricum nu le pricepi. Ce ar fi să te duci înapoi la crâșmă până nu-ți explodează singurul neuron rămas intact de la abuzul de amestecată? Sau tu ai trecut deja la alcool metilic filtrat prin pâine uscată?

          • Cacat cu ochi

            Arata statisticile nu-ti mai bate diareea aia de gura. Lucrezi in domeniul expert pe internet .

          • 😲😲😲

            Aia fix tu ești că habar nu ai de nimic dar părere sigur ai despre orice. De ce nu te faci politician? Faci un bine la ceilalți și scăpăm de tine. Măcar nu mai ai timp atunci de bazaconiile tale.

          • OS trimiteti “valorile” inapoi! Afara cu voi din RO

            Marsh ma inapoi de unde ai veni. Romania nu mai are nevoie de
            Voi ne faceti de rusime peste tot.

  4. Machina Răspunde

    Pana si mertanul a ajuns in lista mediocra de “masina” daca era BMW si titlul era pe masura.. :-)))

  5. Feri Poker Răspunde

    Era cu cutie automata,i-a dat-o un amic s-o conduca…

  6. Inu Răspunde

    Ați venit “come si dice”, bată-vă jalea!

  7. Norick Răspunde

    PĂI ȘI MAGAZINUL ĂLA E CEL MAI MARE EVAZIONIST DIN SATMAR!!!

    • un sfat Răspunde

      Până la urmă ai reușit să te trezești din beție? Dar un nume al tău tot nu reușești să găsești? Deja ești penibil rău. Crezi că oamenii nu-și dau seama? Asta este nivelul tău? Atunci mai bine nici nu mai scrii.😱😥🤮 Și mai deblochează odată capslock-ul că și un bebeluș știe cum se face. 🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.