Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

S-a dus la bar și s-a trezit la spital. Agresorul se apără: ,,L-am bătut pentru că m-a intimidat”

S-a dus la bar și s-a trezit la spital. Agresorul se apără: ,,L-am bătut pentru că m-a intimidat”. Acesta din urmă s-a ales cu o condamnare cu suspendare.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 05.08.2021, în jurul orei 12.00, sătmăreanul se afla pe terasa unui restaurant din Carei, unde consuma băuturi alcoolice. A început să îl urmărească cu privirea pe un alt client, iar apoi, fără să își aducă aminte motivul, a fost lovit în zona feței de către acesta.

Bărbatul a povestit că s-a trezit la Spitalul județean Satu Mare, unde a aflat că una dintre cele trei persoane care se aflau pe terasă l-a lovit în față, iar după lovitura încasată a căzut pe jos inconștient. Potrivit bărbatului, el și agresorul au fost colegi de liceu.

Pentru a afla cum s-a produs incidentul au fost urmărite camerele de supraveghere, unde s-a observat că agresorul a intrat pe terasa localului însoțit de două femei. Sătmăreanul a intrat în discuții cu un individ, iar după câteva minute se observă cum acesta se ridică de la masă și se deplasează energic spre agresor. Moment în care agresorul îi aplică o succesiune de lovituri cu pumnul în zona feței, după care îl trântește la pământ, unde îi mai aplică o lovitură cu piciorul în zona capului, după care pleacă.

Agresorul a declarat că a reacționat așa din cauza fricii, crezând că el va fi cel bătut, deoarece sătmăreanul îl tachina și în trecut, intimidându-l. Agresorul a fost condamnat, în această săptămână, la 6 luni de închisoare cu suspendare pentru ,,săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.