Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO. Cozi și nervi în fața sediului Electrica. Sătmărenii încearcă să-și rezolve problemele

Noi cozi în fața sediului Electrica din municipiul Satu Mare. Oamenii încearcă să-și rezolve problemele, însă nu prea reușesc. Imaginile au fost surprinse joi, 10 august.

,,La sediul Electrica de pe aleea Coposu nu se plătesc facturi. Anunțul e pe ușă. Paza gestionează sesizările oamenilor. Se stă la rând afara. Oamenii sunt nemulțumiți de modul în care societatea comunică cu ei. E suficient să stai câteva minute la rând ca să auzi avalanșa de nemulțumiri din partea consumatorilor”, se arată într-o postare făcută pe Facebook.

4 comentarii

  1. 😢😢😢 Răspunde

    Faptul că ești consumator Electrica îți dă dreptul de a te enerva absolut gratuit. Că pe ei le doare lateral undeva de noi. Dar nimic nou sub soare. Atât a ținut efectul intervenției prefectului, doar două săptămâni că s-a și uitat ce s-a discutat atunci? Mno. Atunci ar trebui să ia niște lecitină că văd că-s cam uituci. Sau se fac doar că au uitat????

  2. Ion Răspunde

    Ce surpriza! Interventia prefectului a rezolvat fix nimic. Cine s-ar fi asteptat?

  3. Zero Răspunde

    Prefer tul este doar un politician, ca mai toți alții, un mincinos. Plus dau pronostic, v-a pierde alegerile la primărie, garantat. Este o rușine de om, atât pt colegii din partid, care efectiv nu vor sa iasă cu el pe strada, plus este o rușine de politician, face partidul de rușine. Dl Govor, pe altcineva, capabil, onest și corect nu aveți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.