Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

STATISTICĂ. Câți copii au ajuns la spital în urma accidentelor rutiere, în județul Satu Mare

Zeci de copii au ajuns, anul acesta, la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, după ce au căzut victime ale unor accidente rutiere, informează reprezentanții unității spitalicești, la solicitarea PortalSM. De menționat că, spre deosebire de Satu Mare, în județul vecin au fost constatate și câteva decese.

,,Vă ducem la cunoștință că, în perioada 01.01.-08.08.2023, figurează în evidențele unității noastre 20 copii cu episoade de spitalizare ca urmare a accidentelor rutiere, fără niciun deces”, informează reprezentanții Spitalului Județean Satu Mare.

Trei minori au murit în județul vecin

Trei minori au murit, iar peste 50 au ajuns la Spitalul Județean din Oradea în urma accidentelor rutiere de anul acesta, informează ebihoreanul.ro.

„Până în prezent, în anul în curs, în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor, au fost internați 55 de minori în urma accidentelor rutiere, dintre care trei au decedat ca urmare a complicațiilor survenite”, au informat reprezentanții spitalului din Oradea. Potrivit acestora, numărul pacienților copii răniți în accidente rutiere este mai mare decât cel din aceeași perioadă a anului trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.