Ultima actualizare: azi, 11:55

Locale

FOTO. Cum s-a produs accidentul de luni seara. A intrat cu bicicleta în stâlp. Ce spune poliția

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare, accidentul de luni seara s-a produs după ce un bărbat s-a dezechilibrat și a intrat cu bicicleta într-un stâlp. Acesta a fost transportat la spital.

Ce spune poliția:

,,Luni seara, în jurul orei 20.45, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment, la intersecția Podului Decebal cu strada Careiului.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că un bărbat, de 54 de ani, din Satu Mare, ar fi circulat cu o bicicletă, pe trotuarul aferent podului Decebal, iar la coborâre spre intersecția cu strada Careiului, s-ar fi dezechilibrat și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de beton.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate și prelevarea mostrelor biologice, în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii”.


CITEȘTE ȘI:

8 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Eu recomand ca să e facă dosar penal la stâlp pentru vătămare corporală din culpă că nu i-aacordat prioritate biciclistului. Că biciclistul era pe pista trasată de megacomisia de circulație care trasează liniuțele pentru piste din birou. Ce mama mă-sii căuta stâlpul pe pistă?

  2. 😝 Răspunde

    Corect. Și la ‘citi menajerul’, că și el are vina lui.

  3. Augustin Răspunde

    Pe podul Decebal, circulația bicicletelor este interzisă și la fel pe trotuar! Ce căuta bicicleta pe trotuarul podului?
    Apel către polițiștii locali și rutieri, vă rog să interveniți de urgență, împotriva bicicliștilor care circulă pe trotuare cu viteză! Nu te poți feri de ei în timp util și efectiv te acroșează și merg în viteză mai departe!!
    Legea nu permite accesul bicicletelor pe trotuar, de ce nu se iau măsuri?

  4. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Totul începe de acolo că stâlpul nu era parcat regulamentar.☹😉 Că din articolul ăsta mare noutate nu afli. Nu știu de ce ați pus acolo că e fix zero ca și informație nouă.

  5. 😝 Răspunde

    Augustin greșești! Du-te la fața locului și ai să vezi că stâlpul e plantat în pista pentru biciclete.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      👍. De fapt stâlpul e acolo de când intersecția și pista s-a desenat mult mai recent peste. Dacă mergi către mall la restaurantul ăla parcă K10 este iar un stâlp exact în mijlocul pistei. Dar nu vede nimeni că e aiurea. Eu i-aș pune pe cei de la comisia lui pește să încerce să circule pe pista visată/desenată de ei. Când or da cu capul de stâlp poate s-ar gândi și ei că hopa nu e bine ceva. Nu de alta dar pe Rodnei în față la Lidl au săvârșit recent ceva pistă unde din 50 în 50 de metri intri într-un stâlp. Aștept reacția lui Maskulik că cică noi suntem cei care nu putem folosi pista. Oare?

  6. Varu Răspunde

    Biciclistul era mangă,sau era pe telefon, bucurați-vă că nu va căzut în fața mașinii,atunci vă vedeam deștepților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.