Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

FOTO. Biciclist rănit în Satu Mare. Victima pe jos, oamenii se uitau și râdeau

ACTUALIZARE. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare, accidentul de luni seara s-a produs după ce un bărbat s-a dezechilibrat și a intrat cu bicicleta într-un stâlp. Acesta a fost transportat la spital.

Ce spune poliția:

,,Luni seara, în jurul orei 20.45, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment, la intersecția Podului Decebal cu strada Careiului.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că un bărbat, de 54 de ani, din Satu Mare, ar fi circulat cu o bicicletă, pe trotuarul aferent podului Decebal, iar la coborâre spre intersecția cu strada Careiului, s-ar fi dezechilibrat și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de beton.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate și prelevarea mostrelor biologice, în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii”.

Știrea inițială:

Un biciclist a fost rănit, luni, în municipiul Satu Mare, după ce ar fi fost acroșat de o mașină. A căzut și a rămas întins pe jos, fiind rănit serios. Nimeni nu a sunat la 112.

Mai mulți oameni s-au strâns lângă victimă, se uitau și râdeau, dar nimeni nu a sunat la 112, potrivit informațiilor PortalSM.

O ambulanță cu un pacient care a trecut prin zonă a oprit, iar echipajul medical i-a acordat victimei îngrijiri la fața locului.

11 comentarii

  1. bruce lee Răspunde

    Mancati rahat, era beat mort.

  2. 💩💩💩 Răspunde

    Cum poola a ajuns biciclistul pe carosabil când au pseudo-pistă? A trecut pe trecerea de pietoni pe bicicletă? Atunci își merită soarta!
    Vinovatul se poate găsi ușor de către gardienii publici cu ajutorul tehnicii de supraveghere video pentru care s-au cheltuit o căruță de bani!

    • . Răspunde

      Ok, multumim pt informatie cacat cu ochi triplu zambitor.

    • Mno Răspunde

      Mergea pe pistă dar așa de treaz era că a dat cu capul de stâlp. Cred că de aia se amuzau ceilalți. Se cheamă că era mangă. Asta fără sondă numai vizual și olfactiv. Mno.

  3. Vasi Răspunde

    In idiocratia din Satmar nu poti avea alte asteptari

  4. Satmarean Răspunde

    Nu Suntem ce parem, sau ce vrem sa fim .Chiar daca era Intr-o anumita stare (daca era ) trebuia ajutat . EMPATIE ! SATMAREANA > Uitati-va la comentarii . EDUCATIE………..

    • Mno Răspunde

      Auzi tu @Satmarean! Am avut o ocazie când dis de dimineață într-o sâmbătă pe la 8.30 am găsit pe str. Iorga o tanti de vreo 60 de ani căzută pe jos în ținută de casă. Ziceam și eu că e bolnavă (e mare probabilitatea) și i s-a făcut rău, poate mergea la vecină și a căzut jos. E foarte probabil. Sun frumos ca omul civilizat la 112. Când ajunge salvarea la fața locului să vezi tu ce te înjurături am încasat cu toții că de ce am trezit-o din somnul ei de frumusețe! Era mangă deja la ora aia. sau poate așa rămăseseră de ieri? Asta la 8.30 dimineața, pe jos în iarbă și doar în neglijeu! Așa că te rog frumos. Bineînțeles și cei de pe salvare era supărați pentru că sunt sătui de astfel de situații. Sunt de acord cu tine dar sunt prea multe astfel de cazuri care papă banii degeaba. Pentru că sunt cazuri care se puteau evita în modul cel mai simplu posibil. Bine e că măcar că la astfel de cazuri când sunt beți sunt puși la plată. Pentru că nu mi se pare normal. Acel echipaj poate avea și alte cazuri și se pune problema cum facem când din cauza acestor supărați pe viață alții nu pot beneficia de serviciile salvării. Crede-mă te duci la UPU și vezi că e plin cu din ăștia. Zi de zi. Iar pe aia cu educația las-o moartă. Nici tu nu ai mult dar te crezi mare filosof după ce ai avut o reacția lacrimogenă.

  5. Satmarean Răspunde

    Mno e de apreciat daca a facut ce a zis mai sus . Despre educatie poti vorbi in anumite conditii nu cum ai scris ca ,, ….. acazut jos ” !

    • Mno Răspunde

      Auzi tu. Și tu ai dat în boala asta de pe net că dacă nu ai ce comenta te legi de gramatică sau de expresii care ție nu ți se par corecte. De când și până când este oră de gramatică a limbii române aici? Dar mă bucur că totuși ai înțeles ce am scris. Te invit să patrulezi pe stradă și să suplinești lipsa de empatie al celorlalți cetățeni. Să vedem cât de repede te vor trimite la origini cei de la UPU. Bine? Că din clanță ușor mai dai asta la adăpostul monitorului. Te așteaptă viața reală afară.

  6. Satmarean Răspunde

    Mno daca citesti cu atentie stirea intiala spune ca ar fi fost acrosat si nu ce se insira si ce spui tu cu manga ……..In rest sanatate …

    • Mno Răspunde

      Dacă ai citi și alte ziare și nu te-ai rezuma doar la porkarseme poate ai afla și tu mai mult. Mno.😲😱☹

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.