Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. La un pas de tragedie. Un tânăr s-a aruncat în fața mașinilor, în Satu Mare

La un pas de tragedie. Un tânăr s-a aruncat în fața mașinilor, pe un bulevard din municipiul Satu Mare, titrează informația-zilei.ro.

Potrivit sursei citate, totul s-a petrecut marți seara, 8 august, în jurul orei 21.00, atunci când  un tânăr s-a aruncat în fața mașinilor care circulau pe Bulevardul Octavian Goga din municipiul Satu Mare, zona Soarelui, între cele două biserici. Martorii spun că tânărul era desculț, îmbrăcat sumar, mirosea a alcool și s-a aruncat în fața unui autoturism care l-a și accidentat. Tânărul s-a ales cu mai multe răni la cap, mai informează informația-zilei.ro.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje de poliție și o ambulanță.


Sursa: informația-zilei.ro.

3 comentarii

  1. ... Răspunde

    Cazurile de Covid-19 au explodat în SUA odată cu răspândirea noii variante EG.5
    O nouă variantă a coronavirusului care produce Covid-19, botezată EG.5, se răspândeşte în Statele Unite, dar şi în Irlanda, Franţa, Marea Britanie, Japonia şi China, observându-se o creştere a numărului de pacienţi care se prezintă la urgenţă şi a spitalizărilor, relatează CNN.

    • ... Răspunde

      Cazurile de covid au explodat în capul tău. Culcă-te morcovistule și nu mai fura nickul altuia că nimeni nu te mai crede. Dacă tu ai plăcerea asta să te stresezi inutil și degeaba nu ai decât să o faci dar lasă pe alții în pace. Și ca să fii mai credibil te rog prezintă-ne și situația la zi de la vecinii noștri din insula Pago Pago. Bine? După asta poți să te arunci în Someș. Faci un bine la toți. Se mulțumește anticipat.

    • Mda Răspunde

      Mda, 17 cazuri în toată Rusia. Pfoai mamă ce de explozie de cazuri! Eu zic să băgăm un lockdown din ăla puternic că poate așa se mai calmează spiritele astea inflamate și poate fac pace rusnacii cu ukranii. Eu zic să te vaccinezi urgent dar dacă se poate bagă câte un rapel în fiecare membru plus unul în cap. Asta ca să fie sigur că are efect. Nu zic că te salvează, poate crăpi dar și ăla e un efect, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.