Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

FOTO. Liberalii sătmăreni au donat sânge pentru victimele exploziilor de la Crevedia

Liberalii au fost prezenți, luni, 28 august, la Centrul de Transfuzii Satu Mare, participând la o campanie de donare de sânge pentru victimele exploziilor de la Crevedia.

,,Gestul nostru este mic, dar alături de alte astfel de gesturi venite din partea oamenilor cu sufletul bun din Satu Mare și din țară putem oferi o șansă la viață celor afectați de explozie. Vă îndemnăm să donați și voi! O picătură de sânge înseamnă un strop de viață pentru un semen de-al nostru aflat în suferință. Acum este nevoie de solidaritatea și omenia celor mulți și buni!”, au transmis liberalii sătmăreni.


CITEȘTE ȘI:

18 comentarii

  1. Axi Răspunde

    daca astia din Poza sunt pnl satu mare, ne asteapta multe betonari de acum incolo, dar am speranta ca au fost pusi de fraieri la inaintare sa faca actiune in numele rechinilor mai mari.

    • Pistike Răspunde

      Azi lipitori de afișe – mâine – viitori parlamentari, consilieri și secretari de stat!

      • Alexandru Lăpușneanu Răspunde

        Exact cum v-am spus acum sute de ani. Vom fi iarăși ce am fost și chiar mai rău decât atât!😱🤮

  2. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Acum rămâne numai să aflăm în timp dacă sângele liberal este compatibil pentru pacienții pesediști ori auriști. Știu că cei de la forța dreptei sunt din start excluși. Asta se subînțelege.😉

  3. ... Răspunde

    Ospătarii psd

    • ... Răspunde

      Te rog iar și insistent să te rezumi la porecla ta dacă comentezi și să nu te folosești de al meu. Bine? Cât de frustrat poți fi ca să ai nevoie de așa ceva? Tu știi că ești mai mult decât penibil?

      • ????? Răspunde

        Cumpar trei puncte cu 1000 lei. Vrei si tu?

        • ????? Răspunde

          Sunt un prost și mă leg de alții sun adăpostul propriilor porecle. De asta ce zici??? Că mama și tata sunt frați. La ei așa este normal! Place????

      • Gheorghe Răspunde

        Am uitat, tu esti psd-ist

        • Gheorghe Răspunde

          trei puncte psd-iste

        • ... Răspunde

          Am uitat. Tu ești prost. Tâmpenie mai mare nici nu puteai născoci. Să zici asta unui fost golan din Piața Universității este cea mai mare jignire posibilă. Să șii că nici măcar eventualele scuze nu ți le accept securistule. Așa că Gyuri dragă du-te și mănâncă rahat în altă parte și nu în public pentru că puți groaznic.
          PS. Nu l-am votat pe Ilici nici în 2000 când era vot în turul 2 și era ori el ori WC Tudor. Alt deșeu și ăla. Află de la mine că ești o mizerie umană și fără coloană.

          • Gheorghe

            Ai mâncat tu tot rahatul, nu a mai rămas pentru alții. Sigur ești numai fost golan?

          • ...

            @Gheorghe, eu zic să încetezi că te-ai desființat singur. Degeaba vii tu acum cu fel de fel de teorii sau jigniri că nimeni nu te-a obligat să o faci pe prima și nu știu de unde ai scos-o. Ești penibil și gata. Cu tine am terminat. Nici nu mă interesezi și comentariile tale viitoare deplasate mă lasă rece. Ești un zero. Și nu ești tu în măsură să mă judeci. Ești un mărunțel și aia rămâi cât consumi oxigenul degeaba pe planeta asta. Resemnează-te. Hai pa. Nu am obiceiul să afirm ceva așa aiurea cum faci tu. Cele legate de mine pot să le demonstrez dar nu e de nasul tău.

  4. Baba Novac Răspunde

    Cum arata prapaditii astia, poate au sange rau. Mai ales ala din stanga care arata ca fraierul din Adams Family

  5. vadimT Răspunde

    adi cosma tu nu mergi? ai de lucru cu ungurii, asa-i? vezi, ca alte probleme nu sunt in tara asta. D-zeu te vede cosma. apropo, benzina e 8 lei?

  6. Mihaita Piticu' Răspunde

    Unde ii Adi Cozma?? Nu il vad :))))

    • c-block Răspunde

      Stă de dimineața la coadă la pită și vorbește ungurește cu vânzătoarea. Dar la perfecție! Deci e foarte ocupat. 🥴😲😱

  7. vadimT Răspunde

    cosma iesi in fata si trage-i la raspunddere pe arahat si rafila! sau n-ai sange in puta? de aia n-ai donat, n-ai ce!!!
    Pe plan local faci gargara, in rest esti supozitor!!!! dar deja nici aici nu te baga nimeni in seama. crad ca nici maica ta. Daca stia ce iese din tine, te baga in apa dupa nastere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.