Ultima actualizare: azi, 17:23

Locale

FOTO. Pliante AUR capsate pe facturile Apaserv, în Satu Mare

Pliante AUR capsate pe facturile Apaserv, în Satu Mare. Compania anunță că face demersuri în cazul pliantelor electorale capsate la facturile de apă.

,,Conducerea Apaserv Satu Mare face verificări după ce mai mulți abonați ai companiei au primit odată cu factura și un pliant electoral. Apaserv a sesizat și firma care distribuie facturile pentru a stabili cum s-a ajuns la această situație, iar în funcție de rezultatul verificărilor se va acționa împotriva celor vinovați”, informează Apaserv Satu Mare.

Conducerea companiei dă asigurări că va lua măsurile necesare pentru ca astfel de incidente să nu se mai repete.

,,Apaserv Satu Mare condamnă aceste practici și asigură abonații că va lua măsuri pentru ca pe viitor să nu se mai producă asemenea incidente. Conform contractului încheiat între Apaserv și firma de distribuție, este interzisă cât se poate de clar folosirea datelor cu caracter personal, obținute de la compania de apă în alte scopuri”, mai spune conducerea companiei.

2 comentarii

  1. Ivan Răspunde

    Director de la apaserv este PSD

    • Realitatea SM Răspunde

      WRONG. Reîmprospătează-ți informațiile. Ești praf și pulbere. Dar nu e vina Apaserv asta ci a firmei care facturează. Că ei au permis asta. Indiferent că pe bază de contract sau tacit. Dar e total ilegal ce s-a întâmplat. Asta ca să nu mai pomenim de accesul și protecția datelor personale. Eu în locul directorului aș rupe contractul. E mai ieftin și mai corect decât să dau cu subsemnatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.