Ultima actualizare: azi, 12:33

Locale

FOTO. Pompe înfundate în Carpați II. Apaserv: „Canalizarea nu este coș de gunoi”

Probleme la canalizare în cartierul Carpați II din municipiul Satu Mare, unde mai multe pompe au fost înfundate din cauza utilizării necorespunzătoare a rețelei de canalizare.

Apaserv trage un semnal de alarmă în acest sens și le transmite sătmărenilor faptul că canalizarea nu este coș de gunoi!

„Pompe înfundate în Carpați II, Satu Mare. Reamintim că, utilizarea necorespunzătoare a rețelei de canalizare poate determina defecțiuni majore ale instalațiilor care asigură buna funcționare a sistemului, ce pot duce la blocarea acestuia și la refulări ale rețelei de canalizare. Canalizarea nu este coș de gunoi”, potrivit Apaserv.

11 comentarii

  1. Feri Poker Răspunde

    Depinde si de gradul de civilizatie al oamenilor.Am asistat la o interventie a celor de la Apaserv si nu mia- venit sa cred cand am vazut ce scot din canal ! Chiloti barbatesti,ciorapi de femei din cei lungi ,carpe de tot felul etc.! Chiar si servetelele umede sunt periculoase,pentru ca nu se descompun.Ar trebui sa fim mult mai responsabili pentru a preintampina acest gen de probleme.Plus ca dobitocii care au reabilitat parcarile din cartier au aruncat in canal tot felul de pietroaie si boltari de beton,pe care cu greu reusesc cei de la Apaserv sa-i scoata.Daca intr-un orasel de doi lei asa cum e satmarul se intampla asa ceva,atunci ce-ar trebui sa se intample in orase ca Tokyo,unde traiesc vreo 15 milioane de oameni sau New-York cu vreo 10 milioane de oameni etc. ??!!

  2. Militia Răspunde

    Strada Uzinei cea care duce ctre cartieru vesel Ostrovului, la fiecare ploaie cat de marunta o fi ea, se transforma intr-o piscina. Acel lucru nu se datoreaza oamenilor. Acum nu se mai curata canalelele cum se curata mai demult

  3. Militia Răspunde

    Bine ca stiti cere 15 (censpe) lei pe mc de hapa

  4. Opinie Răspunde

    Hapoi, hapa nu e 15 lei. Hapoi pentru aproape 15 lei primesti 1000 litri hapa la distanta de un robinet din casa si 1000 litri de apa uzata, transportata, epurata , hapoi adica curatata

    • Mircea Covor Răspunde

      ….

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        În Dubai apa potabilă este mult mai ieftină. Dar este și normal că doar ei acolo au prea multă apă și sunt și mult mai săraci decât noi, nu???? 😲😉🥴😱😰😰😰😢Nu aș zice nimic dacă nu am avea prea multă apă de vânzare și așa. E bătaie de joc la adresa consumatorului sătmărean ce se întâmplă. Au echilibrat costurile prin ridicarea prețului în loc să taie din cheltuielile inutile. Și acum când costurile cu energia au scăzut constat ei își mențin prețurile enorme!!! E o armată acolo din care mulți nici ei nu știu ce fac. Vorba lui Ciolacu, plimbători de hârtii. Dar ce să faci dacă la anul toți vor fi perfecți ca și lipitori de afișe!? Că toate partidele își au oamenii acolo nu numai iudemere, pesede sau penele! Și pemepe, și proromânia. Probabil și restul gălăgioșilor inclusiv aur. Asta să fi clar la toți.

    • Militia Răspunde

      Nu, ca e 14 (paispe). Ma rog in gandirea ta 1000 litri de apa cati mc (metri cubi) sunt?

  5. Maci Laci Răspunde

    ȘI EU ARUNC ÎN CENTRU LA CANAL TOT FELUL DE ULEIURI UNSORI ARSE PLUS CĂ TOT GUNOIUL ȘI FRUNZELE LE MATUR ÎN GURA DE CANAL!!!!

  6. Anonim Răspunde

    Buna ziua . Mentenanța și reviziile tehnice sunt succesul funcționari sistemelor . Investiți în sisteme de pompaj care pot suporta și materiale textile . Si da serviciile de apa canal sunt scumpe , nu suntem un sac fără fund = “canalizarea nu e groapa de “

  7. Joliku Răspunde

    apaserv e un cos de gunoi

    • brekingnius Răspunde

      Baiul e că pentru asta noi toți ceilalți plătim la greu. Când aud că o doamnă singură are factura acum de 150 RON deja e de toată groaza. Că stă și la bloc deci nu merge nici varianta că stropește grădina. Mă mir că oamenii nu se revoltă. Dar cei care forează puțuri au foarte multă treabă prin oraș. Că și eu mi-am forat unul cu o firmă, stând la casă și am stat după ei că aveau foarte multe solicitări. Dar pe parte de canalizare în oraș e praf și pulbere că după o ploai măruntă toate canalele sunt pline și miroase oribil. Asta toate după ce în zona mea s-a lucrat mult în ultima perioadă pentru reabilitarea canalizării. De când cu reabilitările toate merg mult mai prost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.