Ultima actualizare: azi, 18:28

Locale

FOTO. Revenit acasă, un bărbat a fost lăsat fără mașină în vama Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au oprit la intrarea în țară un autoturism marca Toyota Proace, care figura ca fiind căutat de autoritățile din Spania.

Luni, 7 august, în jurul orei 19.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră pe sensul de intrare în România un maramureșean în vârstă de 45 de ani, conducând un autoturism marca Toyota Proace, cu plăcuțe de înmatriculare specifice Spaniei.

Cu ocazia efectuării unor verificări suplimentare, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autovehiculul este căutat de autoritățile din Spania, având mențiunea bun căutat pentru confiscare. Alerta a fost emisă de autoritățile spaniole în data de 6 septembrie 2022.

Conducătorul auto a declarat că a luat cu împrumut mașina pentru că dorea să vină în România, dar nu ştia care este situația reală a mașinii.

Autoturismul, în valoare de 98.900 de lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea verificărilor, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.


Sursa: Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.