Ultima actualizare: azi, 18:28

Locale

FOTO. Tânăr sătmărean are nevoie urgentă de sânge! A fost rănit grav într-un accident

Un tânăr din județul Satu Mare are nevoie urgentă de sânge. El a fost rănit grav, joi, 24 august, într-un accident rutier. 

,,Toth Tamas are nevoie de sânge în urma unui accident rutier. Cei cu suflet bun și cei care vor să ne ajute, vă rugăm să fiți alături de noi și să donați sânge indiferent de grupa sanguină. Vă rugăm sa specificați că sângele donat este nevoie pentru Toth Tamás, secția ATI, Spitalul Satu Mare. O viața depinde acum de noi! Vă mulțumim de sprijin si ajutor!”, se arată în apel.

Dacă nu puteți dona, ajutați la răspândirea informației! Vă mulțumim!

6 comentarii

  1. Darwin Răspunde

    Degeaba le poveste omul la unii faza cu donatorii de organe. Numai intrati pe contul de facebook si va lamuriti singuri. Tigaie de BMW si motociclete. Zici ca isi cauta cu lumanarea. Dar ii doresc insanatosire grabnica. Ar fi nedemn si e pacat. https://www.facebook.com/toth.tamas.7106

    • Eu Răspunde

      Nu inteleg ce vrei sa zici cu : Degeaba le poveste omul la unii faza cu donatorii de organe.??? In acest caz ,acest tanar este victima neatentiei altei incepatoare cu ditamai bolidul! Sanatate.

      • Darwin Răspunde

        Ca aia am incercat sa explic ca nici el nu e e mai breaz ca numai la cai putere si alte prostii ii statea mintea. Numai uita-te pe contul sau si te lamuresti singur. Dar departe de mine sa judec. Sper sa revina si sa invete din patanie.

  2. Erdei Andrei Răspunde

    Incepator ! Asta sunt , la 52 ani sunt incepator cu motocicleta ! Cateva lucruri pe care cred ca nici jumatate din posesorii de “B”, nu stiu :
    1. Toata banda este a motociclistului , nu te bagi langa el , daca vrei sa depasesti , si ai uitat cu se face , conform legii, mai lectureaza “Regulamentul…..” !!!!!
    2. In tarile civilizate , din vest , cand se apropie masinilie de semaforul rosu , si sunt doua benzi pe sens , unul se trage la dreapta , altul la stanga , facand loc astfel motociclistului sa mearga in fata ! Dealtfel legislatia romaneasca zice in felul urmator: unde incape motociclistul , poate trece ! iarasi cititi !!!!! Si ….
    3. De ce sa lasi motociclistul in fata ? Pentru ca
    a) este imbracat si vin razele soarelui peste el cu vreo 40C , si dedesubt inca vreo 1000cmc emana caldura , si da ai dreptate el a ales motocicleta , dar aici vine litera
    b) orice constructie de motocicleta sa fie , chiar si chopperele , au sprint net superior masinilor , oricarui tip de masini , si nu te va deranja daca din rosu poate pleca cat de urgent !

    Concluzie : padure fara uscaturi nu exista , de aici rezulta ca si motociclistii de multe ori au partea lor de vina !

    • Ardelean Andrei Răspunde

      Nota bene, începătorule:
      Legislația rutieră din România este diferită de ceea ce spui tu!
      1. Vehiculele (toate, inclusiv motocicletele) sunt OBLIGATE să circule pe partea dreaptă a drumului CÂT MAI APROAPE DE MARGINEA DRUMULUI (Art. 41 alin(1)! (Nu pe mijlocul benzii, cum vă place vouă!
      2. Ce spui tu este opțional nicidecum regulă!
      3. a și b este strict opțiunea ta de a circula cu motocicleta, dar dacă alegi să o faci, nu te aștepta la tratament preferențial! Ai EXACT aceleași drepturi ȘI OBLIGAȚII că și toți ceilalți participanți la trafic!!

      Sfat: în primul rând AI TU GRIJĂ DE PROPRIA PERSOANĂ, nu aștepta să aibă grijă alții de tine doar din cauza opțiunii tale! Asumă-ți răspunderea și eventualele consecințe!

      Drumuri bune!

    • H&R Răspunde

      @Erdei Andrei
      2. Daca benzile sunt destul de late lasi loc pentru salvare, politie, pompieri mai mai degraba
      3. b. adica aveti dreptul sa circulati cu ce viteza vrea muschii vostri in localitate. Sa am eu sa zicem un BMW dar poate fi VW, Mercedes, Toyota sau chiar Tesla etc., si pana la 50 km/h de pe loc zici tu ca-mi ia 2-3 minute? Diferenta de timp este undeva 3-5 secunde in cel mai rau caz. Sau te-ai referit la liniute? Si te mai miri ca sunt atatea accidente?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.