Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO/VIDEO. Copil care cerșea, lovit de două mașini în Botiz, lângă calea ferată

Un copil care cerșea a fost lovit de două mașini, joi seara, 17 august, în județul Satu Mare. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de poliție și de prim-ajutor.

Totul s-a petrecut în localitatea Botiz din județul Satu Mare. Copilul cerșea lângă trecerea la nivel cu calea ferată și a fost lovit de o autoutilitară și de un autoturism marca BMW, potrivit informațiilor PortalSM. După ce a fost lovit de primul autovehicul, copilul a fost aruncat într-un alt autoturism.

În urma impactului, copilul a acuzat dureri la spate. Minorul a fost preluat de ambulanță și transportat de urgență la Spitalul Județean Satu Mare.

La fața locului au ajuns și polițiștii, care urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

De menționat că mulți copii își petrec zilnic timpul lângă trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Botiz, acolo unde sunt trimiși la cerșit. Ei bat în geamurile autovehiculelor care opresc la calea ferată și le cer bani șoferilor. De altfel, în trecut, în aceeași zonă, au avut loc atât accidente, cât și alte incidente.

 

5 comentarii

  1. comentator Răspunde

    No acum unde umblă DGASPC sau AJPIPS? Că iar se trezesc (dacă se trezesc) numai după ce se întâmplă ceva bai.

    • H&R Răspunde

      In concediu undeva…

      • comentator Răspunde

        Da’ parcă deunăzi demonstrau în fața sediului că ei de aicea nu sunt ca și ceilalți de la știrile naționale! Hai că glumesc că știu ce hram poartă. Dar problema se pune așa că eu personal refuz să cred că asta a fost la cerșit prima dată și asistența socială din localitatea de domiciliu nu știa de treaba asta. Și atunci se pune problema că cineva totuși pentru ce își ia salariul, voucherele, sporurile de stres și restul? Atât.

  2. H&R Răspunde

    Azi dimineata 18.08.2023 tot acolo au cersit copii. Problem? No!

    • comentator Răspunde

      Bineînțeles! Dar ce ai crezut? Le doare lateral la 1,5 m în orice direcție de cazurile astea. De fapt de toate cazurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.