Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. A dispărut mini sensul de pe Botizului. Se lucrează în zonă

A dispărut mini sensul giratoriu de pe strada Botizului din municipiul Satu Mare. Sensul a fost demontat din cauza lucrărilor care se efectuează în zonă.

În zona respectivă se va interveni cu mai multe utilaje, potrivit informațiilor PortalSM. Mini sensul va reveni ,,pe poziții” după încheierea lucrărilor.

14 comentarii

  1. 💩💩💩 Răspunde

    Sensul giratoriu se află la intersecția Bulevardului Henry Coandă cu strada Botizului și strada Cimitirului, nu pe strada Botizului, inculților!

  2. Lili Răspunde

    A fost demontat si indicatorul obligatoriu la dreapta de pe str. 9 Mai colt cu Henri Coanda.
    Deci, se poate iesi, cu mare atentie si uneori rabdare, la stanga direct spre Kaufland.

  3. Primarita Răspunde

    Fara sa fiu hatera dar dupa magaz piramida inspre oras drumul este groaznic, peticip in bajocura

    • Pistike Răspunde

      Drumul este în lucru, urmează să fie asfaltat, ca și tronsonul de la Fabricii către Botiz.
      Din ce știu eu, este lucrarea CNAIR-ului, primăria nu are treabă decât cu sensul de la ștrand, dar s-ar putea să mă înșel.
      Oricum, este bătaie de joc, la ambele capete ale noului pod, lucrările durează nepermis de mult, iar primăria și poliția rutieră tac!! În alte locuri Strabag deja plătea demult despăgubiri!

      • altu fără bmw Răspunde

        @Pistike, reține un aspect. Teoretic podul are termn de finalizare sfârșitul anului 2023, și ăla fiind termen amânat bine. Eu zic că mai avem de așteptat cam doi ani.

        • Pistike Răspunde

          Eu știam că podul trebuia terminat până la sfârșitul anului trecut, dar aici nu vorbesc despre pod.
          Este inadmisibil, în opinia mea personală, ca două artere importante ale orașului să fie blocate și circulația să fie îngreunată câteva luni pentru o lucrare care ar trebui să fie finalizată în MAXIMUM două-trei săptămâni!!
          S-au construit sensuri giratorii peste tot în țară, dar și aici la noi în oraș, în doar 2-3 săptămâni, asta cu deviat utilități cu tot!!!
          Dacă observi puțin cum mișcă lucrurile în șantier, îți dai seama că, de fapt, lucrarea este semi-abandonată, muncitori și utilaje găsești doar odată la două-trei săptămâni, vine o echipă, muncesc două-trei zile și apoi dispar!!
          Repet, primăria trebuia să pună presiune pe constructor să realizeze cele două sensuri giratorii CÂT MAI RAPID, CU DISCONFORT ÎN TRAFIC CÂT MAI REDUS, iar poliția rutieră trebuia, la fel, să amendeze constructorul pentru orice depășiri!!!
          Vorbim totuși despre un gigant european al construcțiilor, nu se pune problema că nu pot, ca firma fantomă din Zalău pe care a adus-o Coica să strice podul Decebal!!! Ăștia NU VOR, îi doare la patină de Gaborică al nostru și se pișă de sus pe sătmăreni și pe toți cei ce tranzitează orașul prin acele locuri!

  4. H&R Răspunde

    Oricum, era inutil.

    • R&H Răspunde

      Tu ești inutil!
      Pentru cei care ieșim de pe strada 9 mai către centrul orașului, era foarte util!

  5. 😝 Răspunde

    Alo! Ăla fără bmw, termenul de finalizare a executării podului a fost 22.11.2022! Du-te să vezi tabla aia mare din față la Peny (Botizului), acolo scrie mare negru pe alb 22.11.2022. Cred ca va fi gata undeva prin 2024. Vor tăia panglică de alegeri, CĂ DĂ BINE. 🙈

    • Pistike Răspunde

      Așa știam și eu, merci de precizare!

    • altu fără bmw Răspunde

      A fost și ăla un termen sigur-sigur dar a picat. Așa cum și ăsta. Am zis acum jumate an că sigur nu se va respecta la care nu știu care a sărit sus ca ars atunci că de unde știu eu asta. Nu sunt sigur că va fi gata de alegeri dar ceva musai va trebui predat cu panglică cu tot că vorba ta nu dă bine. Vor inventa ei ceva predare parțială/temporară sau ce știu eu ce. Important să fie votați că altfel vor zice că nu se va termina. Că vine ceva ciumă de nu-știu-care-culoare.

  6. Norick Răspunde

    L+A MÂNCAT LUPUL!!!

  7. Navigatia Răspunde

    Apoi cand intri la SM dinspre aeroport acolo e un jungle cu tabilta de Km/ora ba 70 ba 50.
    Cand intri cu 50 cand iesi din oras 70 e viteza maxima🤣🤣 si daca afara e politistul bineinteles amendeaza t lumea ca nu respecta limita de viteza🤣🤣🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.