Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

FOTO/VIDEO. Furtună în Satu Mare. Copaci doborâți, acoperișuri smulse și mașini avariate

Furtună în Satu Mare. Furtuna a făcut ravagii, marți după-masa, în municipiul Satu Mare, după ce meteorologii au emis avertizări Cod portocaliu și Cod roșu de vreme severă.

Mai mulți copaci au fost doborâți de vântul puternic, acoperișuri au fost smulse, iar țiglele au căzut de pe case. De asemenea, mai multe autoturisme au fost avariate.

În municipiul Satu Mare acoperișurile au fost smulse de vânt și au căzut peste autoturisme, provocând avarii majore. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Probleme au fost și în multe alte localități din județ. Țiglele au căzut de pe case, iar multe acoperișuri au fost luat pe sus și purtate de vântul puternic.

Imagini cu urmările furtunii:

 

17 comentarii

  1. Nha Răspunde

    Nici nu-i de mirare cu atatea improvizatii de “acoperisuri”, “pergole” si alte asemenea. Si iar nu se iau masuri pana la o tragedie, s-apoi dai si contoleaza si amendeaza. Autoritati de paie, de-aia face fiecare cum il “tuna si fulgera”! 😔

  2. kolompar Răspunde

    porcar sm ,vezi ca ai pus poze si de la furtuna de data trecuta .

  3. Mda Răspunde

    Mda. Satu Mare în mișcare. Zici că se dezintegrează. Lipsește din decor sitimenajeru să dea indicații prețioase la pompieri cum să pompeze apa din pasajul proaspăt reabilitat și bineînțeles perfect înfundat sau să taie crengile. Probabil e într-un city break undeva săracu că e epuizat. Avem ce merităm.

  4. Maci Laci Răspunde

    DUMNEZEU NU BATE CU BOTA LA CÂT ÎȘI BATE JOC JIGODIA SE PRIMAR DE SĂTMĂRENI!!!

    • Duster Răspunde

      Uraaaaa
      Ce ma bucur 🤗
      Trăiești?????????

    • Daria Răspunde

      Da cine va pune sa va faceti lucrari neautorizate? Angajati oameni care va fac lucrari de cacat si tot primarul e de vina!!!!!Vine cate un vames care cumpara uscatorii…va face scara si acoperisul in bataie de joc si Primaria e de vina!

  5. Geci Maci & MDA Răspunde

    voi sigur sunteti invatatorul si preotul din Stana ca sunteti atat de intelijenti ….

    • Mda Răspunde

      Nu, dar tu sigur esti ceva apropiat de-al sitimenajerului. Acum se vede calitatea muncii unora. Ca e asa de bun ca la prima ocazie se duce dracului. Mda. Degeba tot incerci tu sau altul sa deturnati atentia.

    • urbanism Răspunde

      Acoperișurile astea făcute în bătaie de joc, fără proiect și din materiale slabe cu meseriași plătiți la negru. Asta ai văzut tu că zbura pe brekingniusul de ieri. Dar nimeni nu vrea odată să le verifice cine și cum lucrează? Sunt totuși niște legi! Sau așteptăm Crevedia 2.0???? Că dacă acoperișurile peste blocuri erau făcute cum trebuie acum mulți șoferi ar avea mașinile mai mult ca sigur întregi. Când se învață odată în țara asta că suntem prea săraci ca să ne permitem astfel de lucrări slabe calitativ? ;ai bine facem odată dar atunci facem cum trebuie și nu tot trebuie reparat!

      • carcotas Răspunde

        Ai dreptate dar multe din acoperisuri s-au facut in anii 90 cand nu existau solutii tehnice prea bune si nici autoritatile nu au ajutat cu nimic, ma refer la urmarirea legalitatii si a lucrarilor. Anii au trecut si multe acoperisuri sunt deteriorate si asteapta o pala de vant sa-si ia zborul. Nimeni nu se implica sa previna evenimente nedorite.

        • urbanism Răspunde

          Eu personal sper să cadă la careva decident în cap și poate atunci vor declanșa așa o megaacțiune de control pe temă. Că la noi așa se întâmplă. Până nu cade la careva în cap și nu i se avariază bolidul scump până atunci ne facem că nu vedem. Așa a fost și în cazul Crevedia, așa a fost și în cazul azilelor de bătrâni. Iar faptul că au fost făcute prin anii 90 nu este motiv să nu intervii. Problema e că nu se vrea mai ales că vine an cu alegeri.

  6. Sandra Răspunde

    Felicitari pompierilor si oamenilor de bine care au dat o mana de ajutor!!!

  7. Ambrozie Răspunde

    Pe str botizului colt cu centura de o parte si de cealalta sunt vreo doua hectare de ambrozie mai inalta decat floarea soarelui, Portalsm sunteti invitati sa o filmati, pozati, cum vreti, sa vedem in cat timp vor face autoritatile ceva….
    Intre timp oamenii alergici pot sa ia pastile, picuri si spray-uri…sa mearga la urgenta sa fie stabilizati si trimisi inapoi sa inhaleze polenul si tot asa pana se va face ceva… poate vine iarna pana atunci…

    • Mihaita Piticu' Răspunde

      Corect Ambrozie

    • Hai bai Răspunde

      Ai dreptate!!! Nu vede nimeni nimic ! Nu pot sa cred cum stau si tac gunoaiele din consiliu si nu dezbat problema in sedintele lor de doi lei! Sau asteapta sa isi faca selfie-uri Adi cu Gabor ?

      • Hau hau Răspunde

        In afara de comentarii mai faceti si sesizari unde trebuie? Nu pe facebook, porcar…etc. Oricum nu poti multumi pe toata lumea. Sa urmareasca functionarii facebook si alte situ-ri dupa care ziceti ca dc stau pe net. :-))))

  8. Gheorghe Răspunde

    Păi faceți atunci tocană de ambrozie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.