Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

FOTOGALERIE. Zilele Medicale ale Țării Oașului, la o nouă ediție

Primarul Aurelia Fedorca a participat la deschiderea celei de-a XIV-a ediții a Zilelor Medicale ale Țării Oașului, un eveniment organizat de către dr. Vasile Negrean, fiu și cetățean de onoare al Negreștiului. Tema acestui simpozion este „Patologia respiratorie – trecut, prezent și viitor”, o temă cu o importanță vitală în contextul sănătății noastre.

Mesajul transmis de primarul Aurelia Fedorca:

,,Apreciez eforturile depuse de organizatori pentru realizarea acestui eveniment tradițional, care are loc la complexul Alina din Călinești Oaș. Este o dovadă că suntem mereu deschiși spre perfecționare și că ne implicăm în dezvoltarea domeniilor esențiale pentru comunitatea noastră.

Suntem recunoscători domnului profesor dr. Vasile Negrean pentru inițiativa și pasiunea sa în organizarea acestui simpozion în Țara Oașului. Este lăudabilă dorința domnului profesor de a aduce aportul său la dezvoltarea Țării Oașului și de a atrage participanți de renume pentru a promova această regiune.

Avem convingerea că zilele următoare ale acestui simpozion vor fi pline de prezentări și discuții valoroase, care ne vor îmbogăți cunoștințele și ne vor ajuta să fim mai bine pregătiți să contribuim la salvarea vieților celor din jurul nostru”, a spus primarul orașului Negrești-Oaș, la deschiderea evenimentului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.