Ultima actualizare: azi, 21:44

Locale

Sătmăreancă hărţuită de fostul iubit! A urmărit-o şi i-a lipit ştergătoarele maşinii cu lipici

O femeie din Satu Mare a trăit în teroare luni la rând, după ce s-a despărțit de fostul ei iubit cu care a locuit împreună. Femeia a fost amenințată și urmărită de bărbat luni la rând, care a ajuns să o sune și de 34 de ori într-o singură zi.

Potrivit informațiilor PortalSM, în perioada februarie-martie 2023 femeia a fost urmărită de fostul ei concubin. Acesta o urmărea atât la locuința ei, cât și la locul de muncă, iar între timp o suna de mai multe ori chiar dacă femeia nu îi răspundea. Bărbatul a sunat-o şi de 34 de ori într-o singură zi, atât de pe numărul de său de telefon, cât și cu număr privat.

În data 26.02.2023, acesta a amenințat-o spunându-i: „o să-ţi aranjez maşina ca să nu poţi merge la ….. cu fiica ta!”, ameninţare care a speriat-o pe femeie, având în vedere că a găsit mașina de mai multe ori cu oglinzile închise.

O lună mai târziu, pe la jumătatea lunii martie, femeia s-a trezit cu ștergătoarele autoturismului lipite cu Superglue.

Bărbatul nu a amenințat-o doar pe femeie, ci și pe fiul ei, care lucrează la aceeași societate, acesta a zis că va avea grijă ca fiul ei să fie concediat de la locul de muncă. Bărbatul a făcut mai multe plângeri împotriva băiatului.

Bărbatul îi repeta femeii că, în urma despărțirii, va suporta consecinţe, spunându-i ,,o să vezi tu ce va urma”, ,,vezi ce-ți fac eu”, iar toate acestea au afectat-o foarte mult. Femeia a ajuns să se teamă să meargă singură pe jos. Astfel, aceasta a ajuns şi la psihiatru, care i-a prescris tratament.

În cele din urmă, femeia a apelat la ajutorul Poliției, iar acum, bărbatul urmează sa fie judecat pentru săvârșirea infracțiunilor de hărțuire.

Un comentariu

  1. Rodica Răspunde

    Apoi dacă psihiatrul i-a dat tratament pentru ea nu pentru el înseamnă ca ori nu știe meserie ori a făcut doar bani de pe ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.