Ultima actualizare: azi, 22:09

Locale

Minor prins drogat la volan, în Satu Mare. A spus că s-a distrat în club

Minor prins drogat la volan, în Satu Mare. Adolescentul a spus că… s-a distrat în club.

Potrivit informațiilor PortalSM, tânărul a fost depistat depășind limita de viteză admisă de 100 km/h, conducând cu 135 km/h. După ce l-au oprit, polițiștii au constatat că la volan se afla un minor. Acesta din urmă a fost testat cu aparatul drugtest, care a indicat prezența metamfetaminei și tetrahidricanabinolului (THC).

Minorul a recunoscut că înainte să se urce la volan a consumat diferite substanțe și a fumat două grame de canabis într-un club din Satu Mare. Minorul se va afla sub supraveghere timp de patru luni.

3 comentarii

  1. Sîcă Răspunde

    Minor… vitezoman…drogat…..Dar ce mașină …și ce permis avea //??//?

  2. Lili Răspunde

    Si cacaciosii astia cica nu au legislatie sa confiste masina care este obiectul si arma infractiunii ….

    • România reală Răspunde

      @Lili, eu am ajuns la concluzia că nici nu s-a vrut să se intervină la baza problemei. Prea mulți dintre tinereii ăștia drogați și la volan erau pui de ștabi. Și atunci intervenea problema că dacă intervii împotriva lor rămâi fără fotoliul de special. Asta este impresia mea. Acum cu accidentul de la 2 Mai va fi ceva. Dar nu am speranțe mari. Vezi și cazul cu azilele de bătrâni. Ce scandal mosntruoas a fost acum o lună! Crezi că s-a schimbat între timp ceva?poat bătrânii au fost readuși înapoi în aceleași spații între timp. Că vorba vine undeva tot trebuie să stea și acele improvizații oricum nu stăteau în picioare pe termen lung. Acum cu cazul Crevedia iarăși! Autoritățile numai demonstrează că sunt depășite de evenimente oriunde și oricând. Tot timpul se reacționează tardiv. Aici nu s-a vrut să se facă nimic pentru că era mai comod și uite că deja am devenit în foarte scurt timp țară țintă pentru dealerii de droguri din țară tranzit! Felicitări! Vă meritați statutul de special cu toții! 😱🤮😰
      PS. Acum 4 ani m-au abordat la intrare doi drogați la intrare într-un colegiu de prestigiu de lângă sediul poliției dacă nu vreau să cumpăr de la ei. Eu nu sunt consumator de mizerii de astea oricum. Dar îți dai seama cât de curajos trebuie să fii ca să faci așa ceva tocmai acolo! Am scris atunci la un comentariu de-al meu asta. Totul a rămas ca înainte și uite unde a dus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.