Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Pericol pe șoselele județului Satu Mare. Șoferi prinși drogați la volan

Pericol pe șoselele județului Satu Mare. Doi șoferi au fost prinși drogați la volan. Unul consumase metamfetamină, altul s-a drogat cu coaină.

,,La data de 23 august, în jurul orei 01.30, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier, pe Drumul Județean 195, în localitatea Medieșu Aurit, au efectuat semnale de oprire unui autoturism, la volanul căruia s-ar fi aflat un bărbat de 31 de ani, din Satu Mare.

Conducătorul auto a fost testat de către polițiști cu un mijloc tehnic certificat, pentru depistarea eventualelor substanțe psihoactive în organism, fiind indicat un rezultat pozitiv pentru tetrahidrocanabinol și metamfetamină. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, informează IPJ Satu Mare.

Tot în data de 23 august, polițiștii sătmăreni au oprit în trafic un tânăr de 21 de ani.

,,La aceeași dată, în jurul orei 03.45, polițiștii rutieri au oprit, pe strada C.A. Rosetti din municipiu, un tânăr de 21 de ani, care s-ar fi aflat la volanul unui autoturism.

Procedura de testare antidrog a indicat faptul că tânărul s-ar fi aflat sub influența substanțelor psihoactive, denumite tetrahidrocanabinol și cocaină, acesta fiind condus la Spitalul Județean Satu Mare, pentru prelevarea de mostre biologice. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, mai informează polițiștii.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.