Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

Pericol public în Satu Mare. Rupt de beat, a intrat cu mașina într-un indicator rutier

Pericol public în Satu Mare. Rupt de beat, un individ a intrat cu mașina într-un indicator rutier. Acesta a fost arestat de polițiști.

Ce spune poliția:

,,La data de 19 august, în jurul orei 19.00, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment, în Piața Eroii Revoluției, din municipiu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 38 de ani, din Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi pătruns pe trotuar, unde ar fi intrat în coliziune cu un indicator rutier.

Din producerea evenimentului, a rezultat avarierea autoturismului și a indicatorului rutier, fără a fi înregistrate victime. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă față de acesta măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. NH Răspunde

    Anularea pe viață a permisului de conducere.

  2. Feri Poker Răspunde

    Țara lui Papură Vodă !!Șoferi drogați,beți,fără permis,fără ITP,fără asigurare…Da cine să-i verifice în țara asta de doi lei,în care polițistii sunt scuipați de către infractori ?? ?

  3. Mihaita Piticu' Răspunde

    altu fara bmw

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.