Ultima actualizare: azi, 15:48

Locale

Pericol public! Șofer beat și cu permisul suspendat, oprit de polițiști în Satu Mare

Pericol public! Un șofer beat la volan și cu permisul suspendat a fost oprit de polițiști în Satu Mare. Individul a fost reținut pentru 24 de ore.

Ce spune poliția:

,,La data de 6 august, ora 22:14, polițiștii rutieri sătmăreni au identificat, în trafic, pe strada Păuleștiului din municipiul Satu Mare, un bărbat, de 31 de ani, din județul Botoșani, în timp ce conducea un autovehicul. Fiind testat cu aparatul alcooltest, a reieșit valoarea de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are exercitarea dreptului de a conduce suspendată. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată. Față de bărbat s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de luare a unei măsuri preventive”.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.