Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Sătmărean la un pas să fie omorât de un TIR-ist. Șoferul camionului făcea s** la volan!

Un sătmărean a fost la un pas să fie omorât de un șofer de TIR care, în timp ce conducea, făcea sex cu o prostituată. Sătmăreanul Bertici Attila a povestit întâmplarea halucinantă într-o postare pe pagina sa de Facebook. El spune că, în timp ce se afla pe motocicletă, era să fie spulberat de un TIR-ist care șerpuia cu camionul pe drum. Noroc că sătmăreanul a fost atent și a reușit să evite impactul în ultimul moment. 

Redăm, mai jos, mărturia făcută de sătmăreanul Bertici Attila:

,,Azi am văzut moartea cu ochii din cauza unui ucrainean. Veneam cu motocielta dinspre Oradea, înainte de localitatea Piscolt in fața mea mergea un TIR cu numere de Ucraina, mergea in zig-zag. La un moment dat se pune in linie dreapta noah zic: hai sa-l depășesc. Zis și făcut fără probleme.

Intrăm in localitate TIR-ul este in spatele meu la cca. 100-150 de metri, in fața mea merge o dubița de la Samday Curier. Merge cu cca 55 de km/ora, eu in spatele lui. Dubița de la Samdey semnalizează stânga vrea să intre pe o străduța dar din față vin mașini nu poate vira, se oprește, eu frumos in spatele lui. Bag întâia si aștept sa vireze dubița.

Chiar dacă ascultam muzica in cască aud un zgomot puternic, mă uit in oglindă TIR-ul frânează brusc in spatele meu, alunecă, alunecă spre mine, e la un metru si tot alunecă. Eu, noroc ca aveam întâia cuplată accelerez tare, dar dubita virează incet in stânga nu am loc asa că o iau dreapta spre șant, puțin Off-Road si mă opresc, nu am scăpat motocicleta, am reușit sa mă opresc pe iarba. TIR-ul s-a oprit la 5 centimetri de Dubiță, noroc ca ea era pe jumate virată la stânga altfel…. Realizez că dacă nu făceam manevra TIR-ul mă făcea acordeon.

Transpirat, tremur de nervi, adrenalina joaca fotbal cu mine, cobor de pe motocicletă merg rapid la camion, deschid ușa TIR-ului sa-l întreb pe nenorocitul de șofer de ce a vrut sa mă omoare!!! Deschid usa si ce am văzut m-a lăsat mască!!! Pe o tabletă montată pe bord mergea un film porno, soferul doar in tricou cu p… in acțiune iar sub bord e căzută una fără dinți, una culeasă de pe marginea drumului fiindcă in zona stau fetițele la fiecare kilometru. Pur si simplu am încremenit, i-am mai adresat niște înjurături pe rusă ce am învățat in expedițiile din Siberia si am plecat.

Azi am avut si noroc, Dumnezeu a fost cu mine, am scăpat si datorită experienței mele dar uitati-vă ce se întâmpla pe șoselele din România, zi de zi mor oameni nevinovați, tineri si copii. Zi de zi…. Trist! Mergeți cu grijă!”

5 comentarii

  1. Pistike Răspunde

    Domnule Bertici, lăsați propaganda de la budapeșt și aveți grijă cum conduceți, că nu sunteți un sfânt!!
    Când circulați în ciurdă cu prietenii donatori de organe, vă rog să nu uitați că trebuie să respectați TOATE regulile de circulație, adică aveți și OBLIGAȚII nu doar drepturi!
    Nici domniile voastre nu aveți dreptul să vă deplasați cu viteze mult peste limita de viteză, mai ales în localități, iar depășirile pe linie continuă, în zona trecerilor de pietoni și în situațiile riscante, mai ales cu triciclul ăla care ocupă o lățime de bandă întreagă, nu jumătate ca și o motocicletă normală.
    EU personal, vă respect personal atât ca OM cât și în trafic, ca și participant, dar aștept același lucru!

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    Mai da cata pateste Berticibasta, numai ca sa-si vada numele in ziar. Care e nonstirea? Ca putea fi, in imaginatia lui, un accident, si no mai fost? Sau ca aia n-avea dinti? Sau ca el o explorat Siberia?

    • Pistike Răspunde

      N-ai înțeles, frustrarea vine de la faptul că șoferul era ucrainean, iar ei, prietenii lui Viktor Orban, sunt în război cu Ucraina, de partea lui putler!
      Că dacă era un magyartestver sau un ostrakbarat, totul era OK!

      • altu fără bmw Răspunde

        “Osztrákbarát” se zice pe la ei “sógor” (adică cumnat pentru cei neavizați). Că așa se spune pe la ei. În rest sunt de acord cu tine. Ceea ce nu pricep este că de ce nu stă puțin mai cuminte pe fund, adică să nu facă atâta gălăgie și se bagă în seamă cam aiurea că la o adică a fost de câteva ori prin Rusia în ultima vreme, adică cam prea des și la unii ar putea să le vină idei pe tema asta.
        PS. Când văd un TIR pe șosea asta indiferente unde și în ce condiții și indiferent că cine are sau nu are prioritate ei îi las în plata Domnului să meargă unde vor. Au fost și situații când am prins o coloană de asta către BM și când am văzut că nu scap de ei am tras dreapta și am așteptat 5 minute ca să nu îi mai văd. La Tăuții Măgherăuș până la urmă tot au reușit să facă o mașină mică acordeon. Nu merită. Mr. B. e cam bătrân după mine să se mai joace de-a young & restless. Unul dine echipa asta veselă de bikeri a murit pe pandemie că unul i-a tăiat calea pe la Odoreu sau Mărtinești parcă. Bineînțeles și biciclul mergea sigur ca franțul. Nici dânsul nu cred că mergea târâș ca melcul. Că nu e stilul la el. Doar nu degeaba se călăresc acei cai putere, trebuie și etalați, nu?

        • Pistike Răspunde

          👍
          Și eu îi las să meargă, mie mai dragă viața decât cele câteva minute câștigate!
          Mai bine AJUNG teafăr mai târziu, decât niciodată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.