Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Și-a bătut, înjurat și scuipat fosta soție, apoi și-a cerut iertare. Instanța l-a trimis ,,la plimbare”

Și-a bătut, înjurat și scuipat soția, dar a vrut să rămână cu ea. Sătmăreanul a fost obligat la păstrarea unei distanțe de 50 de metri față de fosta soție și de copilul lui minor, dar a cerut, în această săptămână, renunțarea la ordinul de protecție. Instanța l-a trimis ,,la plimbare”.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul a fost condamnat la păstrarea distanței față de fosta soție si fiica lui în data de 23.07.2023, când femeia a cerut ordinul împotriva lui pentru agresiune. Potrivit acesteia, bărbatul a fost agresiv de mai multe ori. I-a aplicat mai multe lovituri și expresii jignitoare, împrejurări care i-au provocat o stare de teamă. Femeia a mai spus că bărbatul are probleme cu alcoolul, motiv pentru care o amenință că o va răni și ucide.

La data în care a avut loc incidentul, femeia s-a apropiat de autovehiculul bărbatului pentru a lua copilul în urma programului de vizitare al tatălui. Moment în care acesta i-a spus: „Dă-te mai încolo. Da nu sta lângă mașina mea, te rog frumos. Vezi că puți”. După care a scuipat-o și i-a spus: „proasto, flegmă ca tine, bleagă ce ești, nemernico, băi câ****lor ft**-vă rasa-n gură de câ**ți ce sunteți, nemernico, ești o nebună”.

Bărbatul a declarat că ,,evenimentele nu s-au produs în acest fel”, că el nu și-a scuipat fosta soție și că aceasta era, la rândul ei, agresivă. În urma procesului, instanța a respins cererea bărbatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.