Ultima actualizare: azi, 12:10

Locale

Super eveniment la Cetate. Brio Sonores, câștigători ,,Românii au talent”, în concert la Ardud

Super eveniment la Cetate. Brio Sonores, câștigători ,,Românii au talent”, vor concerta la Ardud și promit să facă un spectacol extraordinar.

,,Marți, 15 august 2023, zi de praznic creștin, dar și zi dedicată orașului Ardud. Cu începere de la ora 20.30, vă invităm la Classic Castel, un concert de excepție în Cetatea Ardud, concert care include creații de popularitate din muzica națională și universală, reper principal fiind sufletul”, spun organizatorii evenimentului.

Câștigători Românii au talent în concert la Cetatea Ardud

Grupul basarabean Brio Sonores, format din patru tenori cu voci excepționale, sunt o revelație pentru publicul meloman dornic de a asculta muzică de calitate într-o variată interpretativă deosebită.

Câștigători ai celui de-al patrulea sezon al show-ului „Românii au talent“, Brio Sonores au demonstrat de atunci publicului din întreaga lume că fiecare apariție a lor pe scenă este un act cultural emoționant care provoacă sensibilități profunde. Cu siguranță, prezența lor în 15 august pe scena Classic Castle de la Ardud va fi memorabilă.

Seara va fi deschisă de tenorului sălăjean Sergiu Chirilă, profesor de canto clasic, un interpret unic cu voce caldă care va găsi calea spre inimile spectatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.