Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Tânăr de 23 de ani, prins drogat la volan în județul Satu Mare

Tânăr de 23 de ani, prins drogat la volan în județul Satu Mare. El a fost oprit de polițiști pe Drumul Județean 195.

Ce spune poliția:

,,La data de 22 august, în jurul orei 00.30, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier, pe Drumul Județean 195, au efectuat semnale de oprire unui autoturism, la volanul căruia s-ar fi aflat un bărbat de 23 de ani, din Satu Mare.

Conducătorul auto a fost testat de către polițiști cu un mijloc tehnic certificat, pentru depistarea eventualelor substanțe psihoactive în organism, fiind indicată un rezultat pozitiv pentru tetrahidrocanabinol.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influența substanțelor psihoactive”.


Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Lili Răspunde

    Bine ca politistul competent sa foloseasca drugtesterul nu era in concediu…..
    Stat de 2 bani.
    Marele ministru de la interne fost de nu stie nimeni cate ori la justitie a primit si el o tifla de la omologul austriac. Acum are ocazia sa “vada”, desi cred ca nu il intereseaza nici cat negru sub unghie, cum functioneaza legile strambate si sub semnatura lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.