Ultima actualizare: azi, 12:27

Locale

Un bărbat din Satu Mare și-a nenorocit fosta iubită cu șurubelnița! A intrat noaptea peste ea în casă

Un bărbat din Carei a fost condamnat la închisoare, după ce a intrat în casa fostei concubine și a atacat-o cu o șurubelniță.

Potrivit informațiilor PortalSM, în jurul orelor 03:00, individul a pătruns în locuința fostei sale concubine prin escaladarea gardului și a atacat-o cu brutalitate, folosind o șurubelniță. Bărbatul a lovit-o de mai multe ori cu șurubelnița în zonele vitale ale corpului, cu intenția evidentă de a o omorî. După ce a bătut-o pe femeie, bărbatul a plecat împreună cu fetița lor, în vârstă de 3 ani.

Conform anchetei, relația dintre cei doi a durat 14 ani, rezultând doi copii minori, în vârstă de 13 şi 3 ani. În luna mai a anului 2021, femeia a pus capăt relației și s-a mutat împreună cu copiii în casa mamei ei. În ciuda acestui fapt, bărbatul a continuat să îi trimită mesaje vulgare și jigniri.

Într-o seară, individul a sunat-o pe femeie, cerând să îi ia pe copii înapoi. Femeia i-a spus că cei doi copii nu își doresc să meargă la el, motiv pentru care bărbatul a intrat, în acea noapte, în casa femeii și a atacat-o cu șurubelnița în timp ce aceasta se afla în pat.

Bărbatul a susținut că a avut dreptul să intre în locuința, deoarece avea adresa de domiciliu acolo, însă această afirmație a fost contestată de circumstanțele escaladării gardului.

Ajuns în fața judecătorilor, bărbatul a fost condamnat la 8 ani și 4 luni în închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.