Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Un șofer din Satu Mare, prins beat la volan, a mituit un polițist cu lemne și un porc

Un bărbat din Ardud a mituit un polițist cu lemne și un porc, pentru oprirea urmăririi penale după ce a fost prins beat la volan.

Potrivit informațiilor PortalSM, evenimentele au avut loc în luna iulie 2021, când bărbatul a fost oprit de poliție pentru un control rutier. Pentru că emana un puternic miros de alcool, acesta a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a indicat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul ar fi încercat să influențeze procesul de cercetare penală, mituindu-l cu lemne și un porc pe polițistul responsabil de avizarea actelor de cercetare penală.

Bărbatul a oferit unui inspector de poliție din cadrul Poliției orașului Ardud o cantitate de 14 mc de masă lemnoasă, precum și un porc, în schimbul influențării dosarului său. Bărbatul a fost prins în flagrant în timp ce descărca lemnele în curtea mamei polițistului.

Cu toate că în fața instanței bărbatul a negat acuzațiile, susținând că polițistul a solicitat lemn de foc contra cost pentru mama sa, judecătorii au hotărât să-l condamne la 2 ani și 10 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

5 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Ok.Si politistu? Nimic?

  2. jean Răspunde

    Ce stire de senzatie ,dupa 2 ani.

    • altu fără bmw Răspunde

      …….și eu nu cred că nu i s-a dat de înțeles cumva că schema ar putea funcționa. Dar nu vreau să cârcotesc. Rezolvarea e simplă, nu te urci beat la volan mai ales la ce alcoolemie avea individul în cauză și nu ai probleme de astea. E plină și așa șoseaua cu destui care chiar nu știu cum au căpătat permisul. Numai bețivii și drogații la volan mai lipsesc.😱

  3. Nae Răspunde

    Amu pa bune, a fost mituit politistul? Din ce postati intelege cine ce vrea. Chiar sunteti remunerati pentru astfel de postari?

  4. Pistike Răspunde

    Ce nu ați înțeles unii este faptul că chiar dacă faptele s-au petrecut acum doi ani, abia acum s-a terminat procesul!
    Cinste polițistului care nu s-a lăsat mituit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.