Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

Un bărbat și-a tăiat soția și cumnatul cu coasa! Individul nu este la primul incident

Un bărbat și-a tăiat soția și cumnatul cu coasa! Totul s-a întâmplat pe fondul consumului de alcool, iar individul nu este la primul incident

Potrivit informațiilor PortalSM, incidentul a avut loc în data de 22 august, în jurul orei 18:00, când pe fondul consumul de alcool, bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri soției sale, provocându-i răni la nivelul feței și abdomenului.

Ulterior, femeia a reușit să scape de acesta și a fugit spre casa fratelui său, sperând că va fi în siguranță. Dar bărbatul a urmărit-o până la domiciliul fratelui ei. Acolo, conflictul a escaladat, iar bărbatul l-a tăiat pe fratele femeii cu o coasă, provocându-i răni grave în zona abdominală.

Potrivit declarațiilor femeii, acest incident violent nu este un caz izolat, ea menționând că bărbatul a manifestat anterior comportamente agresive și violente. Totodată, martorii au povestit că femeia a fost nevoită să se stea la domiciliul fratelui său în trecut, în situații similare, atunci când soțul ei consuma alcool.

Instanța a dispus emiterea unui ordin de protecție împotriva agresorului prin care bărbatul este obligat să păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de persoanele agresate și față de locuințele acestora. De asemenea, i se interzice orice formă de contact cu reclamanții, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod, timp de 6 luni.

Un comentariu

  1. Gheorghe Răspunde

    Îs neamurile mele. Lăsați-i în pace că așa e tradițional la noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.