Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

VIDEO. DN19, traseu mortal! Plin de șoferi inconștienți pe drumul dintre Satu Mare și Oradea

Drumul DN19 care leagă Satu Mare de Oradea a devenit un adevărat coșmar pentru șoferii din zonă. Numeroase accidente au fost înregistrate din cauza modului periculos de a conduce.

Un șofer din Satu Mare a trimis redacției PortalSM un videoclip în care se poate observa cum se încalcă regulile și cum unii șoferi se angajează în manevre riscante.

În ultimele luni, accidentele s-au ținut în lanț pe DN 19, iar majoritatea incidentelor au fost cauzate de depășiri neregulamentare sau de șoferi aflați sub influența alcoolului. Unele accidente au avut consecințe tragice, soldându-se cu pierderea de vieți.

„Sâmbătă am fost până în Oradea,  șoferii din Satu Mare depășesc pe linie continuă, circulă pe contrasens, etc. Mi se pare că unii vor să moară pe drum”, a spus șoferul.

FOTO. Sătmăreancă ucisă de un șofer beat. Cum s-a produs accidentul de pe DN 19

4 comentarii

  1. Chupacabra Răspunde

    Cei din Fast and Furios sunt mici copii. Nu înțeleg de ce nu avem nici un român în Formula 1 !

    • altu fără bmw Răspunde

      Pentru că pe lângă viteză și acolo sunt ceva reguli care trebuie respectate. La care noi (așa cum arată și articolul) suntem deficitari. Când mergi cu 300 la oră pe circuit și tai fața celulilalt te faci terci cu tot cu mașina scumpă. Noi cu mintea noastră needucată și cu care am sărit direct din căruță în merțan ultimul tip numai la munci din astea joase suntem buni. Excepție câțiva, dar oriunde găsești excepții. Inconștienții ăștia nu judecă. Această situație este valabilă pentru orice drum. Aici a dus lipsa educației și lipsa de intervenție sau de prevenție din partea poliției. De educația civică nici nu mai pomenesc. Curată selecție naturală. Dar ca de obicei mai mor și nevinovați. Și asta-i trist.

  2. Pistike Răspunde

    N-ar trebui să le blureze numărul, să se vadă, ca să-i putem evita!
    Sugerez proprietarului filmării să i-o trimită lui Tavi Perțea, polițistul orădean vlogger, care are un vlog (LegendeinTrafic) cu întâmplări în trafic, unde își asumă orice responsabilitate legată de GDPR!
    Pe de altă parte, omul a câștigat în instanță mai multe procese împotriva șoferilor indisciplinați care l-au dat în judecată supărați că Perțea a publicat mai multe videoclipuri în care ei apăreau încălcând grav regulile de circulație, iar pe filmări se vedeau clar numerele de înmatriculare!

    Trimite-ne și tu imagini cu legende din trafic urmând pașii:
    1. Accesează link-ul https://s.go.ro/5dzaj5b0 și încarcă videoclipul. (Link-ul este sigur). Vei rămâne anonim deoarece nu necesită autentificare sau parolă.
    2. Noi vom posta și tu nu vei duce grija comentariilor negative sau a GDPR. Nu vom posta imaginile denigratoare sau banale
    3. Trimite doar imagini originale, care nu au mai fost publicate pe alte rețele de socializare (ulterior postării pe această pagină, pot fi distribuite). In caz contrar vor fi șterse automat de algoritm.

    • altu fără bmw Răspunde

      De această dată sunt de acord cu tine. Și eu sunt atent la numerele de înmatriculare și am ajuns să rețin și eu câteva de prin oraș apoi cum îi văd în fața mea știu că trebuie să mă feresc de ei. Că unii din ce se pare nici pe pielea proprie nu vor să învețe. Apoi dacă vor să moară eu sincer nu țin să îi însoțesc în drum. Ar trebui niște acțiuni șoc pe șoselel că mai ales acum cu străinezii acasă e dezastru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.