Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Bătaie între doi patroni frați din județul Satu Mare în curtea firmei lor! Scandalul s-a terminat cu ordin de protecție

Doi patroni frați din municipiul Carei s-au luat la pumni în curtea firmei lor, fiind despărțiți cu spray lacrimogen de tatăl lor.

Potrivit informațiilor PortalSM, incidentul a avut loc în data de 28.07.2023, în jurul orei 14.00, în curtea unei firme din Carei, pe fondul unor discuții în contradictoriu, unul dintre patroni și-a lovit de mai multe ori fratele, patron și el la aceeași firmă. Acesta i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul în zona feței.

Cearta dintre cei doi bărbați a fost oprita de tatăl lor, care l-a atacat pe fratele agresor cu spray iritant-lacrimogen.

Potrivit martorilor, în ziua incidentului, bărbatul a venit furios la firmă și a întrebat de fratele său. Unul dintre angajați l-a sunat și i-a spus că este căutat de fratele său care pare nervos și să nu meargă la firmă. Bărbatul nu a ascultat, a mers la firmă, iar când a intrat în curtea firmei și a coborât din mașină, fără ca între cei doi să existe o discuție, a fost lovit de fratele său și a rămas inconștient.

Potrivit certificatului medico-legal, bărbatul agresat prezenta leziuni traumatice care au necesitat care necesitau 12-14 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare , leziunile traumatice putându-se produce la data de 28 iulie 2023.

În urma incidentului, poliția a emis un ordin de protecție împotriva fratelui agresorului. Acum, fratele lui a ajuns în fața judecătorilor pentru a prelungi ordinul de protecție.

Între cei doi frați există probleme de mai mult timp, în urma cu 2-3 săptămâni, înainte de acest incident, bărbatul l-a prins de gât pe fratele sau. Toate discuțiile dintre aceștia pornind de la censiunea firmei la care aceștia dețin câte o cotă de 50%.

Instanța a emis un ordin de protecție pentru o perioadă de 3 luni, în care agresorul este obligat să păstreze o distanță de 50 de m față de fratele său și de locul lui de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.