Ultima actualizare: azi, 10:20

Locale

VIDEO. Furtună mare la Debrecen. Imagini de la sătmăreni

O furtună puternică a lovit vineri, 4 august, Ungaria, iar vremea rea a făcut ravagii. Mai mulți sătmăreni au surprins câteva imagini de pe străzile din Debrecen.

A plouat foarte tare în orașul Debrecen din Ungaria, iar străzile s-au umplut cu apă. Mai multe autoturisme nu au mai putut avansa și au rămas blocate.

Iată câteva imagini surprinse de sătmăreni pe străzile din Debrecen:

Furtuna a lovit și Sătmarul. A fost Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, iar mai mulți copaci și fire de curent au căzut pe carosabil.

În alte localități din județul Satu Mare a căzut grindină de mari dimensiuni.


CITEȘTE ȘI:

6 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Normal că au surprins că doar au fost La Hajduszoboszlo!!!! BRAVO lor oameni deștepți nu bagă bani în buzunarul aquastar și a lui KECSKERENY!!!!

    • sătmărean nedumerit Răspunde

      Că atât ai priceput și tu din tot fenomenul. Bravo ție! Auzi tu falsule! Măcare cele patru clase elementare le-ai făcut pe bune sau și acolo mă-ta a cărat la învățătoare lapte și smântână sau ouă de la țară? Că altfel rămâneai și cu alea neterminate????

  2. Norick Răspunde

    MERGEȚI MĂI ÎN UNGARIA SĂ VEDEȚI CĂ SUNT PUSTII ȘTRANDURILE…. UNGURII NU ÎȘI MAI PERMIT SĂ MEARGĂ NICI LA ȘTRAND ȘI VOI BULUCITI AQUASTAR UL ȘI ÎL UMPLEȚI DE BANI ATÂT PE EI CÂT ȘI PE ACTUALUL PRIMAR AL ORAȘULUI DAR NU MAI ESTE MULT ȘI VINE ȘI AICI CRIZA AIA MARE ȘI ATUNCI SĂ VĂ VĂD PE UNDE VĂ MAI SCOATEȚI CĂ MASA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.