Ultima actualizare: azi, 18:28

Locale

VIDEO. Șofer violent, încătușat de polițiștii locali în centrul muncipiului Satu Mare

Agitație mare, miercuri, 16 august, în centrul municipiului Satu Mare. Un șofer violent a fost încătușat de polițiștii locali.

Totul s-a petrecut miercuri, pe strada Gheorghe Doja, în apropierea Casei de Modă. Patru polițiști locali au intervenit pentru a încătușa un bărbat pus pe scandal.

Potrivit informațiilor PortalSM, este vorba de un bărbat revenit din Franța care a fost amendat pentru parcare neregulamentare. Ulterior, acesta a devenit foarte violent și a refuzat să se legitimeze. Astfel, polițiștii locali au fost nevoiți să-l încătușeze.


FOTO-VIDEO: obiectiv-sm.ro

14 comentarii

  1. einstein Răspunde

    asa se intampla cand se ciocnesc intelectualii. ies scantei .

  2. Vizionarul Răspunde

    Chiar dacă ăștia erau stranienieri care cred ca totul li se cuvine la revenirea in patrie,Gaborel fi pe faza ca ….începe!Astazi ora 12 de pe Mileniunuilui pana la Finanțele Locale 34 minute! Apoi încă 16 minute pana am găsit parcare…

    • Vizi Gotu Răspunde

      Poti sa cauti pana crapi putoare. Du-te in Viena sau Paris, sau Munchen sa vezi daca prinzi un loc de parcare in centru.
      Mai “umbla” si cu cu autobusu. Sau umbla pe jos ca intr-o ora, doua, ai strabatut orasul de-a lungul si de-a latul. P

    • Vizi Gotu Răspunde

      Eu locuiesc in centru si nu ma isterizez ca nu imi pot parca masina langa casa. Desi platesc si eu parcarea(taxa anuala) si nu am loc rezervat. Ca deh, locuiesc in centru si trebuie sa am grija de voi, cocalarii care mereti cu masina si la buda.Ia parcati voi la aeroport si veniti cu busu. Asa cum fac si suedezii sau alte tari europene. Isi lasa masinile in afara orasului. Si circula cu mijloace de transport in comun.

  3. cetatean platitor de taxe Răspunde

    Luati aminte…de orice puteti scapa…in afara de moarte si de locali! Cu cascheta pe cap regulamentar,cum nu vezi la alte structuri….

    • Vizi Gotu Răspunde

      Scuze ca intervin. Dar asa ceva? Sa fie indicatoare de oprirea interzisa, si sa trebuiasca sa stea politia locala zi si noapte de mai mult de o saptamana, ca sa nu parcheze prostalaii pe o strada cu dublu sens? Asa ceva nu am mai pomenit. Ia vedeti in filmare. Si acuma parcheaza prostovanii.
      Stada Gheorghe Doja, portiunea de langa parculet este cu dublu sens! Exista si statie de autobus provizorie acolo. Singura scapare a celor de la circulatie este ca au lasat(uitat sa-l scimbe cu indicator Circulatie din ambele sensuri) indicatorul Sens Unic dinspre IC Bratianu. In rest trebuie sa fi bouvagon ca sa nu realizezi ca acolo s-a scimbat ceva.

    • Vizi Gotu Răspunde

      Apropo. Pietonii au invatat repede unde este noua statie de autobus. Nu trebuie sa le explice politia locala…😁

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Asta înseamnă că pietonii sunt mai inteligenți, nu? No tocmai de aia trebuie făcuți pietoni toți ăștia care merg și la budă cu mașina! Mă gândesc cu înfrigurare ce va fi când începe școala, că asta ce e acum este nimica față de ce va fi. Îți dai seama! Vor fi nevoiți să meargă pe jos! Ce ororare!😱
        PS. Mă gândesc generația noastră oare cum a crescut, cum a făcut școala, cum a ajuns la școală și înapoi că nu eram cărați zi de zi?

        • Vasile Răspunde

          Eu locuiesc in micro 17,copii mei au terminat la Eminescu si au mers la cursuri pe jos fara probleme acuma odrasla trebuie dusa cu masina desi locuieste la 500 metri de scoala.

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            Știu de unul care își căra odrasele cu tancul până în poartă, asta la generală 10 și stătea la trei străzi distanță în cartierul funcționarilor. Aș mai înțelege că le ducea că e circulație și trafic intens dar pe străzile alea???? Păi tocmai ei fac trafic! Atâta mișcare chiar trebuie pentru sănătate.

  4. Vizi Gotu Răspunde

    Eu vin acasa de la servici, sau de oriunde si nu am loc de parcare langa locuinta. Ma invart si de cinci ori prin centru pana am noroc. Si platesc parcare (musai) fara loc rezervat. Mai mult de 50 metri de locuinta daca parchez ma amendeaza. No ce spui romane? Sa vin sa parchez la tine in curte? Sau unde? Eu nu am drepturi?

  5. Richi Epoveri Răspunde

    Io stau in Stana si pot parca unde vrea muschii mei,gratis.Ma duc cu masina la biserica,la magazin,la birt,la scoala,la pescuit,la picnic,si tot timpul am loc de parcare.Chiar si la wc ma duc cu masina,ca am curte mare iar wcul e in fundul curtii la 150 de metri de casa.Parchez langa buda fac kaka ma sui la volan si ma intorc la loc.Daca vreti lux si liniste stiu aici cateva case de vanzare,foarte ieftine si toate au locuri de parcare.

  6. Adi Răspunde

    Da cine korhaz va chemat acasa Guta cu 300 euro in buzunar 3 zile plateste la toata lumea a 4 zi se inchide in casa nare bani nici de drum mancatori conserva de pisici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.