Ultima actualizare: azi, 12:33

Locale

A găsit un telefon mobil pe scaunul din autobuz și l-a luat. Acum are dosar penal

A găsit un telefon mobil pe scaunul din autobuz și l-a luat. Sătmăreanul are acum dosar penal.

Ce spune poliția:

,,La data de 14 septembrie, în urma activităților informativ-operative desfășurate, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Satu Mare au identificat persoana bănuită de comiterea unei infracțiuni de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Astfel, polițiștii au constatat că un bărbat, de 40 de ani, din Satu Mare, și-ar fi însușit un telefon mobil, care ar fi fost uitat de o fată pe scaunul unui mijloc de transport în comun, în municipiu. Prejudiciul rezultat a fost recuperat în totalitate.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor”.


Sursa: IPJ Satu Mare

14 comentarii

  1. Maci Laci Răspunde

    LEGILE PULII ÎN ROMÂNIA!!!! CUM **** MEA SĂ AI DOSAR PENAL DACĂ DĂ NOROCUL PESTE TINE ȘI GĂSEȘTI UN TELEFON PE SCAUN ÎN AUTOBUZ???

    • Laci Maci Răspunde

      Nu-i telefonul tău. Dacă găsești predai la poliție sau măcar anunță șoferul mașinii dar nu-l bagi în buzunar! Numai la șuste, la cioresmangles îți stă mintea? 😱🤮

    • Hoțu de buzunare Goale. Răspunde

      Te rog sa nu mai strigi la noi. Ca nu noi am “furat” portofelu….no bine smartpfonu…Nu mai scrie cu caps look ca avem impresia ca te rastesi la noi. Ar fi cazul sa fi invatat de atata timp de cand postezi

    • Hoțu de buzunare Goale. Răspunde

      Da un exemplu de tara in care legile sunt perfecte. De Exemplu in Roma si Barcelona sunt cei mai multi hoti de buzunare. La fel si la Paris, La turnul Eifel. Ia mai informeaza-te. O sa fi surprins si ca in tarile scandinave exista un procent destul de mare de criminalitate. Asa ca daca postezi, mai informeaza-te.

    • Gumi Maci Răspunde

      Da bine zici. Dosat penal… Pentru o gaina….n-ai tu treaba cu Lumea incănjurotaore. Noroc cu postacii astia ca ne deschid ochii… foai de capu meu!!!

    • Ceau Bau Răspunde

      Pe vremea lui ceausescu ere o un panou la Gradina Romei(Kosut Kert) Acolo erau afisati toti infractorii , kakat in ploaie. Ca sa fie exemplu pentru societate multilateral dezvoltata. Pai de ce nu te-ai nascut tu acum 60 de ani sa vezi “bunastarea”comunismului. Care in Epoca de Aur nu a fost infractionalitate. Ca nu s-a spus. A fost secret de stat nu joaca-te.

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Se zicea în glumă că ăia sunt muncitorii model ai lunii (a hónap munkásai). Adică folclorul străzii așa le numea. 🥴😉😂

  2. Hoțu de buzunare. Răspunde

    Ba Loaze! Voi nu ati vazut filmul BD la munte si la mare? Ce facem noi cand gasim un portofel? Pardon, un portmoneu…😁😁😁

  3. Hoțu de buzunare Goale. Răspunde

    Daca ati gasi in autobuz o punga cu zece mii de euro ce ati face? Intrebare de zece puncte. Hai Maci Laci…Hai ra! Hai ra!

    • comentator Răspunde

      Dacă găsești așa ceva în bus ori e fals, ori e mită. Un om cu banii mulți nu-și cară zecile de mii de euroi în pungi de polietilenă din aia cu reclame. Că doar are bani de o geantă diplomat cu închidere cu cifru. Mă gândesc. Deci oricum o întorci te-ai ars dacă reții banii. Paniemaieș tavariș hoțoman cu coate goale?

  4. Maci Laci Răspunde

    Ho ho… Câte nu mi-am însușit eu și nu am spus la nimeni nimic.

  5. Norick Răspunde

    Pai acte am găsit în mașină și le-am rupt și aruncat la gunoi.

    • Norick Răspunde

      Pai daca esti handicapat si n-ai primit educatie de la ma-ta sa nu furi la ce te astepti ? 😛 🙂
      P.S: macar ai reusit in sfarsit sa deblochezi CapsLock-ul.. Felicitari ! 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.