Ultima actualizare: azi, 11:57

Locale

Acțiuni de deratizare în zona blocurilor din Satu Mare

În perioada 11 – 15 septembrie 2023, în intervalul orar 08.00 – 17.00, pe domeniul public al municipiului Satu Mare, în proximitatea blocurilor de locuințe, are loc o amplă acțiune de deratizare pentru combaterea rozătoarelor.

Acțiunea întreprinsă de S.C. Coral Impex S.R.L. implică amplasarea în zona blocurilor de locuințe a momelilor raticide în cutii speciale numerotate și etichetate cu informații precum ,,Atenție! Nu atingeți!’’, ,,Pericol de otrăvire!’’, ,,Atenție, otravă!’’. Afișe avertizoare cu denumirea produsului amplasat, a substanței active, antidotul în caz de ingerare accidentală (vitamina K) și datele de contact ale prestatorului se amplasează în peste 300 de locații din oraș, concomitent cu amplasarea substanței raticide. Momelile toxice sunt reîmprospătate la interval de două zile.

Pe parcursul și după finalizarea acțiunii de deratizare, societatea specializată și autorizată va colecta cadavrele rozătoarelor. Produsul folosit în cadrul acțiunii este COLBROM PASTA, avizat de Ministerul Sănătății, cu o normă de consum de 100gr/stație de intoxicare.

Sătmărenii sunt rugați să evite atingerea stațiilor de intoxicare și a produselor ratacide.

Un comentariu

  1. c-block Răspunde

    Poate cu această ocazie mai primenim și politicienii pe care îi ținem în brațe cam degeaba. Poate. 🤔😲😰🥴

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.